malum şahsa mektuplar bölüm 7

ramonaxi

Kayıtlı Üye
ülen malum şahıs,

Oku senin için son satırlarımı bir başkasıyla gördüm ya seni el ele bir başkasına sarılmış olarak biranda yaşadıklarımız geldi aklıma ...bana söylediğin her şeyi ona da söyledin mi sahi bana sıpa diye kızardın ya ona kızınca ne diyorsun şimdi..aklıma kazınmış gibi her şey beraber dinlediğimiz şarkılar sokak ortasında kavga edip bağırıp çağırıp birşey olmamış gibi sarılmamız hani yemek yerken ağzıma bir şeyler tıkman ellerinle yedirirdin dimi sahi. Sen beni görmediğin her an özlerdin ya ben seni yanındayken bile özlerdim.Hani avucumun içini okşayınca bi anlamı vardı ikimiz arasında olan göz göze gelmemiz yeterdi sözcükler olmasa da anlardın beni benim seni anladığım gibi. Sabah erken uyandığında gözlerinin mahmurluğu huysuzluğun kızdığında alnında oluşan çizgiler gülünce gözlerindeki o ışıltılar o çocuk gibi yaptığın hınzırlıklar ilk buluştuğumuzda üzerindeki sarı tişörtün buz mavisi kot pantolonun yanından hiç ayırmadığın su gözlüğün ve ağzından düşmeyen burjuva esprin ve birçok şey sana dair her şey aslında hala hafızamda.. Diyorum ki neden,, neden şimdi bu haldeyiz sen bi başkasına eşlik ederken ben neden artık sana uzaktan bakan bir yabancıyım. Gerçekten hiç mi sevmedin beni hiç bir şey olmamış gibi ne çabuk çıkardın beni hayatında ben seni bu kadar benliğime almışken sen nasıl becerdin.Ben gülerdim hatırlıyor musun içten güldüğüm zamanlarım vardı kahkahalarım vardı çocuksu neşem vardı kendi halimde ufak şeylerden mutlu olan bi insandım ben sonra mı sonra ne oldu biliyo musun sen geldin davetsizce girdin ansızın hayatıma alıştırdın yavaş yavaş kana karışan uyuşturucu gibi bana karıştın sen, hiç yaşamadığım sahiplenme duygusunu yaşattın sanki doğduğumdan beri benleymişcesine hayatıma girdin daha doğrusu hayatımın merkezi oldun.kıskandın kıskandırdın Ama en güzel neyi yaptın biliyor musun seviyormuş rolünü o kadar güzel oynadın ki herkesi inandırdın gözlerin o kadar usta oyuncuydu ki onlar bile yalanına eşlik etti. masal gibiydi senleyken tek düşmanım akıp giden zamandı. mutluydum mutluyduk rüya gibiydi her şey kalbime yakışan erkektin.Öyle bi sadakat duygusu verdin ki bana bırak bi başkasına bakmayı bir başka kız ismi bile ağzıma yakışmıyor bu saatten sonra derdim . e daha sonra ne oldu hani davetsizce girdiğin o hayat varya içine ederek gittin ama yalnız değildin giderken yanında neşemi götürdün kahkahalarımı güven duygumu yaşama sevincimi ruhumu götürdün geriye ne mi kaldı yaşayan bi ceset bıraktın. Her şeye karşı ön yargılı güvensiz korkak kendinden nefret eden merhametsiz umarsız hayalleri olmayan gelecekten bir şey beklemeyen acı içinde kıvranan biri. sen giderken beni de günahlar içine atıp gittin sen geride bana ihanet bıraktın gözyaşı bıraktın olmayacak hayaller bıraktın lanetlenmiş sonu hiç gelmeyecekmiş gibi geçen geceler bıraktın. Bana öğrettiğin güven duygusu var ya şimdi onun ne demek olduğunu bile hatırlamıyorum Artık insanlara değer veremiyorum belki dünya iyisi insanlara hiç muamelesi yapıyorum merak ediyorum söylesene bu kadar günaha nasıl girdin. Şimdi başını yastığa koyduğunda vicdanın rahat mı biryerlerde benim yüzümden kahrolan biri var diye düşünmüyor musun gerçi sen bencildin sevgiyi bile istediklerine alet edecek kadar karaktersiz biriydin bende tutmuş vicdan soruyorum dimi. Yalan söylediğini anladığım zamanlarda doğruymuş gibi davranıp sevecek kadar acizdim.Şimdi böyle seven birine ihanet edilince sevemiyor insan bir kez daha kolay kolay. duygusuz taş kalpli oldum kolay değil kırılan kalbi bir daha düşünmeden birine teslim etmek duvarlar ördüm kabuklar arasına da sakladım o senin paramparça ettiğin sevgi dolu kalbimi. Sensen gitmezdin dimi! Sevsen başka birinin soyadını almazdın sevsen bana verdiğin sözleri ona tutmazdın Sevsen dayanamazdın dimi böyle gözünün önünde eriyip gitmeme. Şimdi saat 4 e yaklaşıyor yanındakine bir daha sarıl iyice uykunda ben burda ihanetinin ateşiyle kavrulurken sen onu ısıt, beni ihanetin yakıp kül etti. Ama Rabbim büyük er geç hesaplaşırız birgün o gün helallik istediğinde Hakkımda helal değil sana sevgimde açtığın her yaranın hesabını sorsun Yar'adan...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri