lili
Bayan Üye
sevgilier günüymüş...kapitalist sistemin insanlara dayattığı ve insanlarında çok güzel kabullendiği günlerden biri...sevgilisi olmayanların vahladığı,sevgilisi olanlarınsa kazıklandığı bi gün..her yerde -muhafazakar kesim dahil- bir reklam sormayın gitsin..neymiş efendim,sabahtan uyanıp süslenip püslenip,bi kaç gün önceden aldığın cicili bicili paketi kolunun altına sıkıştırıp,sevgilinin yanına gidecekmişin..ogün sanki daha çok sevecekmişin gibi...hadi ordan yapay tatlandırıcılı şeker gibi sizin sevgileriniz,kusura bakmayın sevgililer gününü kutlayıp yazımı okumuş bulunanlar, ama hakkaten öyle...
diyebilirsiniz bu kızın kesin sevgilisi yok diye..evet yok!!
ben leylayla mecnun kavuşunca sevgililer gününü kutlayacağım,yada hakikatlı bi mecnun bulunca...ve sokakta gezerken gördüğüm,içimdende bu onun olmalı yada bu onda ne iyi durur dediğim her ne varsa gün beklemeden alacağım...ben onun günü-günleri olacağım,o da benim..
sevgilerinizin ambalajını çıkardığınızda geriye ne kalacak,hiç hesap ettiniz mi???
diyebilirsiniz bu kızın kesin sevgilisi yok diye..evet yok!!
ben leylayla mecnun kavuşunca sevgililer gününü kutlayacağım,yada hakikatlı bi mecnun bulunca...ve sokakta gezerken gördüğüm,içimdende bu onun olmalı yada bu onda ne iyi durur dediğim her ne varsa gün beklemeden alacağım...ben onun günü-günleri olacağım,o da benim..
sevgilerinizin ambalajını çıkardığınızda geriye ne kalacak,hiç hesap ettiniz mi???