KüçüKköyLüm
Kayıtlı Üye
Tarihh 3 hafta önce bi Cumartesi Günü.. Maltepe SPor bizim sAglam taraftarı oLan düşmanlarımızdandır ama onlar 2.ligde biz 3.Ligde ... Her neyse işte Maçımız Üsküdarla ! ama üSküdar maçlarını Mal'tepe stadında oynuyo.. Ve daha maça 2 hafta varken kendi maçlarında pankart açtılar falan bagırdılar KüçüKköyü ßekliyoruz diye! ve sonunda beklenen gün gelmişTi.. sabah 9 Da uyanır uyanmaz stada çıKmıştık ! Bekledigimiz o büyük kalabalık yoktu bizde.. ama neyse dedik daha otobüslerin hareket etmesine 2 saat falan var.. Geçen sene Maltepe stadında oynadıgımız mAçta o ünLü olayımız! Maltepeyi bastıgımız günlerde Ellerinden Aldıgımız Davulu Bu maça götürcektik ! 2 otobüsü doldurduk vee saat 12 de Maltepe yollarına çıktık. Küfürlü bestelerle emanetlerle sopalarla maltepe yollarındayız.. 1,5 saat Sonra Maltepenin Girişinde otobüsleri durdurduk ! Çünkü otobüsle girsek maltepeye O büyük maltepe taraftarıı korkudan inemediler diyceklerdi.. İndikk Elimizde Sopalarla bagıra bagıra yürüyoruzz.. Maltepe taraftarı Arıyoruz ! ama yok yok yok Maltepe stadında Maltepe taraftarı yok.. maltepeyi boydan boya küfür ede ede doLaştık.. maltepe taraftarı yok! bizde Düşündükk kesin pLan kuruyolar ya stadda bizi bekliyolar yada maç çıkışı bize karşılama yapıcaklar diye seviniyoz herneyse stada girdik.. Maltepe taraftarı yine yok ßiz Üsküdarla beraber maltepeye küfür edipp duRdukk.. Sonra işte çıktık staddan bu sefer kesin gelmişlerdir diye.. MaltepeLi arıyoruzz Maltepede yine yoklar maltepenin girişinde indigimiz otobüslerin yanına gidiyoruzz.. Bagıra bagıra.. bi kaç eSnaf hareket yapıyo camlarını falan indiriyoz polis engelliyo sonra falan neyse otobüslerimize biniyoRuz.. biz otobüsün kapılarını kapattırmıyoz taş atıp kaçarlarsa kovaLamak içni hemen.. Hiç kimse çıkmadı karşımıza otobana çıktık kapıları kapattık artık Gelmezler falan derkenn ben kafamı çevirdimm 2 Kişi var ve taş attılar cama benim oLdugum cama geldii birdenn o 2 Kişi taş yagdırmaya başladı.. bizim abiler hemne otobüsleri durdurduu 2 otobüs insan Aşşa indikk maltepeli kovalıyoz otabanda.. ama o kadar hızLı koştuLarki yakalayamadık..
Hayatım en zevkLi Günlerinden birydi: D
Not: 3 Hafta önceKi Cumartesi Günümm..
Maltepe taraftarı Çok hızlı Koşar Drama KöpRüsünde Rekorları var Kaçma Artık mAltepe birazcık dayan rakip olamazKi sana Süreyya ayhan
İnanmayanlara maçtan Resimler
Geçen Sene Döve Döve DavuLLarını ALmıştık.. ßizim stada gelemiyolar Maltepede Aldık
Taş Atıp Kaçmayı Mevzu SananLarı Otobanda KovAlıyoRuzz
Kovaladık Çok hızlı Kaçtılar otobüslere dönüyoruz
Hayatım en zevkLi Günlerinden birydi: D
Not: 3 Hafta önceKi Cumartesi Günümm..
Maltepe taraftarı Çok hızlı Koşar Drama KöpRüsünde Rekorları var Kaçma Artık mAltepe birazcık dayan rakip olamazKi sana Süreyya ayhan
İnanmayanlara maçtan Resimler
Geçen Sene Döve Döve DavuLLarını ALmıştık.. ßizim stada gelemiyolar Maltepede Aldık
Taş Atıp Kaçmayı Mevzu SananLarı Otobanda KovAlıyoRuzz
Kovaladık Çok hızlı Kaçtılar otobüslere dönüyoruz
Son düzenleme: