Malouda'nın açıklamaları

'-DamLa

Bayan Üye
Başarılı oyuncumuz Florent Malouda, maç sonrası şöyle konuştu:

“Çok mutlu ve gururluyum. İlk golümü taraftarlarımız önündeki bir maçta atmamdan dolayı. Bizim açımızdan zorlu bir haftadayız. Ligden kopmamamız gerekiyor. Bir yandan da UEFA’da ilerlemeye çalışıyoruz. Perşembe günü UEFA’da rövanş maçına çıkacağız ve güvenimizin yerine gelmesi için bu galibiyete ihtiyacımız vardı.

Biliyorsunuz ki Temmuz ayının sonunda imza attım. Üç haftalık bir süre kaybım vardı. Biraz daha fazla 90 dakika oynamam gerekiyor ki daha hazır hale gelebileyim. Birçok maçımızın olması benim adıma avantaj. Böylece uyum ve alışma sürecimi kısaltabilirim. Hocamızla sürekli iletişim halindeyim. Avrupa Ligi’ne kalırsak Eylül ayındaki Milli Takım arasından sonra hazır hale gelebilirim.

Bir önceki maç içerisinde Volkan’la saha içerisindeki diyaloğumuz kendisinin karakter gereği güçlü olması. Kişisel olarak kimseyle sıkıntım olmaz. Benim de güçlü bir karakterim var ve bu kulüpte takım arkadaşlarıma da liderlik etmeye geldim.”

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri