Rus makyaj sanatçı Vadim Andreev'in fotoğrafladığı çalışmaları internette büyük ilgi görüyor.
Sibel1 Bayan Üye 11 Ağu 2011 #1 Rus makyaj sanatçı Vadim Andreev'in fotoğrafladığı çalışmaları internette büyük ilgi görüyor.
LaZZkopateLLa Bayan Üye 11 Ağu 2011 #3 ---> Makyajın İnanılmaz Etkisi! oha tiplerini de değiştirmiş bunların
ashli Bayan Üye 11 Ağu 2011 #5 ---> Makyajın İnanılmaz Etkisi! Bu adam yeni baştan yaratıyo kadınları hahaha
Sibel1 Bayan Üye 11 Ağu 2011 #6 ---> Makyajın İnanılmaz Etkisi! ashli' Alıntı: Bu adam yeni baştan yaratıyo kadınları hahaha Genişletmek için tıkla ... :11: aynen öyle walla
---> Makyajın İnanılmaz Etkisi! ashli' Alıntı: Bu adam yeni baştan yaratıyo kadınları hahaha Genişletmek için tıkla ... :11: aynen öyle walla
Yitirilen Banned 11 Ağu 2011 #7 ---> Makyajın İnanılmaz Etkisi! makyaj gercekden onemli bir kadinin hayatinda... su siralar pek kullanmiyorum..dagittim kendimi p
---> Makyajın İnanılmaz Etkisi! makyaj gercekden onemli bir kadinin hayatinda... su siralar pek kullanmiyorum..dagittim kendimi p
O omritehi Kayıtlı Üye 11 Ağu 2011 #8 ---> Makyajın İnanılmaz Etkisi! boşuna doğal güzellik aramıyoruz
N ` nazLı .. Bayan Üye 11 Ağu 2011 #11 ---> Makyajın İnanılmaz Etkisi! İnanılır gibi değil kaşlar gözler xD
Yitirilen Banned 11 Ağu 2011 #13 ---> Makyajın İnanılmaz Etkisi! tabi 100 de 100 air brush kullanmis makyoz..