.
Sibel1 Bayan Üye 12 Şub 2011 #3 ---> butter'fly' ʚϊɞ teşekkürler idarelik işte ne eksiğimiz var ne fazlamız
İnci 1907 Prenses 12 Şub 2011 #6 ---> butter'fly' ʚϊɞ ay çok merak ediyordum sıf bu knou için girdim yemin ederim foruma :11: guzelsin hayatım. Allah hakedene ve sevdiklerine bağışlasın :50:
---> butter'fly' ʚϊɞ ay çok merak ediyordum sıf bu knou için girdim yemin ederim foruma :11: guzelsin hayatım. Allah hakedene ve sevdiklerine bağışlasın :50:
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 12 Şub 2011 #8 ---> butter'fly' ʚϊɞ Güzel Foto Tatlısın Yani Allah Gönlüne Göre Versin.=)
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 12 Şub 2011 #12 ---> butter'fly' ʚϊɞ Çok tatlısın canım Allah sahibine bağışlasın
waLL~é Bayan Üye 12 Şub 2011 #14 ---> butter'fly' ʚϊɞ tatLı bir yuzun var Rabbım senı aılene ve hakedene bagıslasın cnım
Sibel1 Bayan Üye 12 Şub 2011 #15 ---> butter'fly' ʚϊɞ waLL~é' Alıntı: tatLı bir yuzun var Rabbım senı aılene ve hakedene bagıslasın cnım Genişletmek için tıkla ... Çook teşekkür ederim canım benim amin inşallah hepimizi aynı şekilde
---> butter'fly' ʚϊɞ waLL~é' Alıntı: tatLı bir yuzun var Rabbım senı aılene ve hakedene bagıslasın cnım Genişletmek için tıkla ... Çook teşekkür ederim canım benim amin inşallah hepimizi aynı şekilde
Sibel1 Bayan Üye 12 Şub 2011 #17 ---> butter'fly' ʚϊɞ :75: o sizin bakan gözlerinizin güzelliği teşekkür ederm tatlm
Sibel1 Bayan Üye 12 Şub 2011 #19 ---> butter'fly' ʚϊɞ RaPizM^^' Alıntı: sacların nee güüüzzeeelll xD Asb cnm Genişletmek için tıkla ... orcinal saç boya felanda yok p teşekkür ederm cnm
---> butter'fly' ʚϊɞ RaPizM^^' Alıntı: sacların nee güüüzzeeelll xD Asb cnm Genişletmek için tıkla ... orcinal saç boya felanda yok p teşekkür ederm cnm
Emel* Prenses 12 Şub 2011 #20 ---> butter'fly' ʚϊɞ Hayatım sonunda koymuşsun p Çok tatlısın Allah sahibine bağışlasın canım