Makarnanın yanında ekmek yer misiniz?
~AnıL~ Kayıtlı Üye 22 Kas 2011 #2 ---> Makarnanın yanında ekmek yer misiniz? 2 side hamur ne fark var ha ekmek ha makarna Ben yemem
Mangetsu Kayıtlı Üye 22 Kas 2011 #3 ---> Makarnanın yanında ekmek yer misiniz? Ben yerim. Yoksa doymuyorum.
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 22 Kas 2011 #6 ---> Makarnanın yanında ekmek yer misiniz? yiyen pilavıda ekmekle yiyor ilginç bir durum :H
dawn0 bLoOdy Bayan Üye 22 Kas 2011 #8 ---> Makarnanın yanında ekmek yer misiniz? pilav.makarna ekmekle yerim doymam yemezsem
REiSS Kayıtlı Üye 24 Kas 2011 #9 ---> Makarnanın yanında ekmek yer misiniz? Hayır... Zaten Ben Makarna'yı da Fazla Sevmem Yahu xD
leydi91 Bayan Üye 24 Kas 2011 #12 ---> Makarnanın yanında ekmek yer misiniz? hamurla hamur olurmu yaa hayırxD
sir.altan Kayıtlı Üye 25 Kas 2011 #13 ---> Makarnanın yanında ekmek yer misiniz? makarnamim uzerinde sarmisakli yogurt varsa baska bir sey istemem
---> Makarnanın yanında ekmek yer misiniz? makarnamim uzerinde sarmisakli yogurt varsa baska bir sey istemem
Halitkarabela Kayıtlı Üye 25 Kas 2011 #15 ---> Makarnanın yanında ekmek yer misiniz? Ben makarmanın üzerine toz şeker serperim çok enfes oluyo
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 3 Ara 2011 #18 ---> Makarnanın yanında ekmek yer misiniz? evet yerim hahaha