Makarnanın haşlama suyuyla ne yapmalı?

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
29837.jpg


Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Özellikle sebze çorbalarına çok yakışan bu muhteşem tatta buğdayın tüm yararları da olacak.
 
---> Makarnanın haşlama suyuyla ne yapmalı?

makarna eskiden böyle haşlanıyordu.Artık herşey gibi makarna haşlama yöntemide zamana uydu.Makarnaya yetecek kadar su koyuyorsun.Netice harika haşlanmış bir makarna ve sıfır su. Var mı benden iyi aşçı yahu.saygılar
 
---> Makarnanın haşlama suyuyla ne yapmalı?

makarna eskiden böyle haşlanıyordu.Artık herşey gibi makarna haşlama yöntemide zamana uydu.Makarnaya yetecek kadar su koyuyorsun.Netice harika haşlanmış bir makarna ve sıfır su. Var mı benden iyi aşçı yahu.saygılar

tbrkler yemek bilginizde var demekki

makarna suyunu değilde mantı suyundan harika çorbalar çıkıyor bizzat tecrübelerimle sabittir :)
 
---> Makarnanın haşlama suyuyla ne yapmalı?

tbrkler yemek bilginizde var demekki

makarna suyunu değilde mantı suyundan harika çorbalar çıkıyor bizzat tecrübelerimle sabittir :)

evet dediklerinizde doğru.Teşekkür ediyorum.Bilgi paylaşıldıkça değer kazanır.Denk geldikçe,paylaşmaya çalışıyoruz.Her ne kadar siz hanımların eline su dökemesekte.Yaradan sizlere özellikle bazı yetenekleri extradan vermiş yani.Sağolun.:106:
 
---> Makarnanın haşlama suyuyla ne yapmalı?

Hazır bu bölümde iken, makarna tarifi bizden hediye sizlere.Yaparsanız,hiç unutamayacağınız bir yemek olacağı kesin kesin. iki çeşit tarif ediyoruz. birisi acı severler için,diğeri ise normal acı yiyemiyen kardeşlerimiz için.
1-= önce sevdiğiniz model bir paket makarna alıyosunuz.Kazana yeteri kadar su koyup,iştediğiniz yumuşaklığa gelene kadar kaynatıyorsunuz.Yani suyu bitince tam kıvamına gelmeli.Vitaminleri boşa gitmesin diye,gazdan,zamandan tassaruf olsun diye,birde bulaşık çok çıkmasın diye bu yöntem önerilir.
2-= makarna tamam. a-içine kahvaltılık margarin koyarak servis edebilirsiniz.Nefistir.
b- soğanı doğrayıp yağda örseleyerek,içine salçayı katarak biraz daha hırpaladıktan sonra makarnaya ilave edip servis edebilirsiniz.Harikadır
c-Bu en güzeli,soğanı yağda hırpaladınız,şalçayı koymazdan önce biber salçası veya acı pul biber den bol miktarda ilave ediyorsunuz,en sona ise domates salçasını koyup hırpalıyorsunuz.okey dediğiniz zaman,makarnayı ilave edip soğumadan servis yapıyorsunuz.Bu son tarif için özellikle ayranın el altında bulundurulmasına ihtiyaç vardır.Evet,cesaret edip yapanların,elleri dert görmesin.,yemek nasip olanlara ise şeker olsun,bal olsun,Afiyet olsun.Saygılar.:2:
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst