Magazin dünyasında kokain avı! Polis kimlerin peşinde?

ashli

Bayan Üye
Kokain kullandığı gerekçesiyle önceki gece gözaltına alınan Tarkan geceyi Balyoz Operasyonu’nda gözaltına alınan emekli generaller gibi polis dinlenme odasında geçirdi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sosyetenin önemli isimlerine uyuşturucu sattıklarını bilgisini aldıkları torbacıları mahkeme kararıyla dinlemeye aldı. Telefon ve fiziki takip 6 ay sürdü. Ekipler önceki gece saat 22.00’de operasyona başladı. Torbacılar S.G. A.G.’yi yakalayan ekipler ünlülerin adresine yöneldi. İşadamı M.E işadamı F.M.’nin armatör oğulları Ö.F.M. T.M. milletvekili R.Y.’nin borsacı ve restoran sahibi oğlu G.Y. N.A. magazin gazetecileri B.S. ile K.K. da gözaltına alındı.

EVİNDEN ESRAR ÇIKTI

Büyük bir gizlilik içinde gerçekleşen operasyonun son halkası Tarkan’ın Ömerli’deki çiftlik evinde yapıldı. Saat 23.30’da ekipler çiftlik evine girdi. Polis gözaltına alınan M.E. aracılığıyla telefonda torbacıdan kokain istediğini belirlediği Tarkan’a mahkemeden alınan arama ve gözaltı kararını okudu. Evi didik didik arayan ekipler küçük paketler içinde 12.5 gram esrar bulunduğunu açıkladı. Baskın sırasında Tarkan’ın evde yalnız olmadığı bir kadın arkadaşının da yanında olduğu belirtildi. Gözaltına alınan Tarkan ekip otosuna bindirilerek evde bulunan esrar ile birlikte saat 01.00 sıralarında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

DİNLENME ODASINDA SABAHLADI

Narkotik ekipleri Tarkan’ı nezarethaneye koymadı. Narkotik yetkilileri Terörle Mücadele ekiplerinin emekli generalleri amir odaları ve polis dinlenme odalarında tuttuğu gibi Tarkan’ı polis dinlenme odasına yerleştirdi. Narkotik yetkilileri dinlenme odasında Tarkan’la bir süre sohbet etti. Daha sonra başına bir polis konuldu. Tarkan geceyi başında bekleyen polisle birlikte geçirdi. Gözaltına alınan diğerleri ise geceyi nezarethanede geçirdi. Tarkan’ın gözaltına alınmasının ardından ağabeyi Hakan Tevetoğlu emniyete geldi. Hakan Tevetoğlu Tarkan’la görüşemediğini durumuyla ilgili polisten bilgi aldığını söyledi. Bu arada gözaltına alınan Ö.F.M.’nin geçen yıl aralık ayında bir kuryeden esrar alırken yakalanıp tutuklandığı ve bir süre cezaevinde kaldığı bildirildi. Cezaevinden tahliye olan Ö.F.M.’nin emniyette esrarı içmek için aldığını uyuşturucu tedavisi görmek istediğini söylediği öne sürülmüştü.

İTİRAF ETTİ

Çiftliğinde gözaltını alındıktan sonra emniyete getirilen Tarkan’ın polislerle sohbet sırasında uyuşturucu kullandığını itiraf ettiği iddia edildi. Polisler Tarkan’a sabah kahvaltıdan birkaç saat önce de kaşarlı tost ve çay ikram etti. Sabah kahvaltısında Tarkan’a zeytin çilek reçeli beyaz peynir domates ve çay verildi. Tarkan emniyette avukatıyla da görüştü.

ŞİFRELİ KONUŞMA

“Bond” lakaplı torbacı A.G.’den satın aldığı uyuşturucuyu Tarkan’a teslim eden M.E.’nin Tarkan’la telefonda konuşurken esrar ve kokaine farklı isimler vererek şifreli konuştuğu tespit edildi. Tarkan uyuşturucu kullanmaktan sorguya alındı. Gözaltındaki diğer kişilerin ise uyuşturucu kullanmak temin etmek ve uyuşturucu satmakla suçlandıkları öne sürüldü. Bu arada Tarkan’ın 3-10 Nisan 2010 tarihleri arasında kutlanacak olan Polis Haftası’nda Abdi İpekçi Spor salonundaki açılışında konser vermek üzere emniyetle anlaştığı ancak operasyon nedeniyle konserin büyük bir ihtimalle iptal edileceği belirtildi.

PAZARTESİ ADLİYEYE ÇIKACAKLAR

Sanıkların 1 Mart Pazartesi günü Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne sevk edilecekleri belirtildi. Gözaltında bulunan Ömer Faruk Miras’ın iki ay önce de 300 gram esrarla yakalandığı öğrenildi. Yetkililerden alınan bilgilere göre şarkı sözlericı Tarkan’a uyuşturucu kullanmaya yer temin etmekten ve uyuşturucu kullanmaktan işlem yapıldığı kaydedildi.

5 AVUKAT SAVUNACAK

Tarkan’ın gözaltı süresince sadece avukatıyla görüşmesine izin verildi. Bu arada Tarkan’ın davasıyla 5 avukatın birden ilgileneceği öğrenildi. Dün bütün gün Tarkan’ın koruması Levent Büyükağaoğlu ile menajeri Uygar Ateş Emniyet Müdürlüğü’nün önünde gelişmeleri takip etti. Tarkan’ın menajeri Ateş “Tarkan’ı polis arkadaşlar çok iyi ağırlıyor. Şimdilik bir sorunumuz yok” dedi. Tarkan’ın avukatı “Esrar ve kokain kullanmıyor. Gerekli açıklamayı daha sonra yapacağız” diye konuştu. Tarkan’ın gözaltına alındığını duyan kardeşi Hakan Tevetoğlu ve yeğeni ise gece yarısı Emniyet Müdürlüğü’ne koştu. Hakan Tevetoğlu “Hiçbir şey bildiğiniz gibi değil. Gerekli açıklamayı yapacağız. Şu an ifadesi alınıyor. Konuyla ilgili açıklama yapmak istemiyorum” dedi.

TARKAN POLİS BALOSUNA KATILACAKTI

Geçen günlerde Tarkan’ın 3 - 10 Nisan tarihleri arasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenlecek olan Polis Balosu’nda ücretsiz sahneye çıkma teklifine evet dediği öğrenildi. Ancak yaşanan bu gelişmenin ardından konserin büyük ihtimalle iptal edileceği belirtildi. Emniyet Müdürlüğü’nün önünde Tarkan’ı takip eden basın mensupları arasında Alman ARD kanalının da olması dikkat çekti.

ŞARKISI GERÇEK OLDU

Tarkan’ın şok gözaltı olayı önceki yıl çektiği “Dilli Düdük” isimli şarkı sözlerisının klibini hatırlattı. Söz ve müziği kendisine ait olan klipte gazetecileri ti’ye alan Tarkan için “Şok şok Tarkan yakalandı” cümlesi yer alıyordu.

SANAT DÜNYASI ŞOKTA

Tarkan’ın gözaltına alınması sanat dünyasının ünlü isimlerinde şok etkisi yarattı. Tarkan gibi teknik takibe takıldıktan sonra 218 gün cezaevinde yatan Deniz Seki kendi davası devam ettiği için konu hakkında yorum yapmak istemediğini belirtti. Pek çok ünlü yorum yapmaktan kaçınırken bazıları konu hakkında twitter’dan yorum yazdı.

Demet Akalın: Şaka mı bu ya? Nasıl olur? Allah Allah şoktayım. Bugün Alişan’a mı üzüleyim Tarkan’a mı bilemedim. Geçmiş olsun Tarkan.

Gülben Ergen: Yalan ve yanlış bir haber olmasını istiyorum. İnanmak istemiyorum. Milyonlarca hayranına yapacağı açıklamayı bekliyorum.

Hüsnü Şenlendirici: Konu hakkında detaylı bir bilgim yok yola çıkıyorum. Bilgim olmayan konu hakkında yorum yapmak istemem.

Yeşim Salkım: Türkiye adına çok önemli bir insan. Duyduğumda çok üzüldüm.Geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Allah yardımcısı olsun.

Yavuz Bingöl: Bu uyuşturucu işi hep sanat camiasından çıkıyor neden böyle olduğunu anlayamadım. Tarkan gibi ülkemizde çok önemli bir isim için hatta uluslararası bir isim için çok kötü ve üzücü bir durum. Zaten uyuşturucunun kendisi kötü. Ben 30 yıldır nikotin bağımlısıyım uyuşturucu bağımlılığı da böyle bir şey. Umarım tedavi olur. Bu tarz olaylar dünya starlarının başına da geliyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri