madem
Kayıtlı Üye
öncelikle selamun aleyküm ben Alperen D... yaş 18 memleket Kahramanmaraş. 16 nisan da doğdum yani burcum koç burcumunda özelliklerini baya taşırım.
kendimi anlatacak olursam ımmm garibimdir ben garip bir insanım kendime has davranışlarım konuşma tarzım var.fevri sayılabilirim baya fevri olsamda her zaman bu fevriliğe başka insanların iyiliğini düşünmek gibi bir sınırlayıcı güç koydum. babamın bir sözü var " başkalarının mutluluğuyla mutlu olmayı öğrendiğin zaman büyürsün" diye. sanırım büyüdüm bende artık.
ilk başta insanlar anormal karşılasa da beni çoğunlukla sonradan severler. ukalayımdır birazcıkda ama sempatik bir ukalalık diyelim gevezeyimdir her konudan her şekilde konuşurum gerek taraf olduğum gerekse taraf olmadığım her şeyi iyisiyle kötüsüyle konuşurum yani. herkesin olduğu gibi gerek siyasi gerek dinsel gerek ahlaksal toplumsal, her alanda benimde bir görüşüm vardır. ama asla ve asla bir görüşe kör kütük aşık bir insan olamam. kendi görüşümü bile eleştiririm. genel görüşümüde belirtmek gerekirse adım gibi Alperenliktir.
Kopkoyu FENERBAHÇE love3 liyimdir buarada
bir çok fiziksel ve psikolojik rahatsızlıkla mücadele ettim. işte bipolar bozukluk, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, duygudurum bozuklukları tarzında daha sayamayacağım bir çok rahatsızlığım oldu. ama kişi kendinin doktorudur felsefesini benimseyen bir insan olduğumdan asla psikoloğa yada psikiyatra gitmedim bir defa ailem benden habersiz bir şekilde tanıştırdığı bir psikiyatra ile kısa bir görüşmem oldu okadar. eğer sorun benim beynimdeyse o sorunun benden daha iyi kimse çözemez değil mi? Allaha şükür bir çoğunu atlattım pek bir sıkıntım yok artık.
hem hastalık olarak hemde hayatta karşılaştığım zorlukları alnımın akıyla atlatmamdan dolayı gayet öz güvenli biriyimdir.
tembelimdir azıcık iş başa düşmeden uğraşmam pek bir şeyle ama iş başa düşüncede canımı dişime takarak yaparım orasıda ayrı mesele
film, kitap, dizi, müzik, spor bu beşli çoğu kişide olduğu gibi benimde vazgeçilmezimdir. bu beşlinin her türlüsünü yaparım örneğin her türlü müziği dinler her tüden kitabı okur her türlü sportif aktivitede bulunurum. ama yalnızca tek bir şart var o da okuduğum kitap izlediğim film dizi dinlediğim müzik türünün en iyilerinden olacak
şiir hikaye ve denemeler yazarım kendi çapımda. şiirler fena değildir . deneme ve hikayelerde ehhh işte yani. bu aralar giriştiğim bir roman var hayırlısıyla bitirebilirim onu.
neyse yine ben çok konuştum galiba dedim ya işte gevezeyimdir diye neyse efenim herkese mutlu güzel hayatlar ve şans daima sizinle olsun