madem

madem

Kayıtlı Üye
54844_selam_vermek_guzelliktir_selamun_aleykum.jpg

öncelikle selamun aleyküm :) ben Alperen D... yaş 18 memleket Kahramanmaraş. 16 nisan da doğdum yani burcum koç burcumunda özelliklerini baya taşırım.

kendimi anlatacak olursam ımmm garibimdir ben :) garip bir insanım kendime has davranışlarım konuşma tarzım var.fevri sayılabilirim baya :D fevri olsamda her zaman bu fevriliğe başka insanların iyiliğini düşünmek gibi bir sınırlayıcı güç koydum. babamın bir sözü var " başkalarının mutluluğuyla mutlu olmayı öğrendiğin zaman büyürsün" diye. sanırım büyüdüm bende artık.

ilk başta insanlar anormal karşılasa da beni çoğunlukla sonradan severler. ukalayımdır birazcıkda ama sempatik bir ukalalık diyelim :D gevezeyimdir her konudan her şekilde konuşurum gerek taraf olduğum gerekse taraf olmadığım her şeyi iyisiyle kötüsüyle konuşurum yani. herkesin olduğu gibi gerek siyasi gerek dinsel gerek ahlaksal toplumsal, her alanda benimde bir görüşüm vardır. ama asla ve asla bir görüşe kör kütük aşık bir insan olamam. kendi görüşümü bile eleştiririm. genel görüşümüde belirtmek gerekirse adım gibi Alperenliktir.

Kopkoyu FENERBAHÇE :)love3:) liyimdir buarada :D

images (1).jpg

bir çok fiziksel ve psikolojik rahatsızlıkla mücadele ettim. işte bipolar bozukluk, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, duygudurum bozuklukları tarzında daha sayamayacağım bir çok rahatsızlığım oldu. ama kişi kendinin doktorudur felsefesini benimseyen bir insan olduğumdan asla psikoloğa yada psikiyatra gitmedim bir defa ailem benden habersiz bir şekilde tanıştırdığı bir psikiyatra ile kısa bir görüşmem oldu okadar. eğer sorun benim beynimdeyse o sorunun benden daha iyi kimse çözemez değil mi? Allaha şükür bir çoğunu atlattım pek bir sıkıntım yok artık.

hem hastalık olarak hemde hayatta karşılaştığım zorlukları alnımın akıyla atlatmamdan dolayı gayet öz güvenli biriyimdir.

tembelimdir azıcık :D iş başa düşmeden uğraşmam pek bir şeyle ama iş başa düşüncede canımı dişime takarak yaparım orasıda ayrı mesele :D

film, kitap, dizi, müzik, spor bu beşli çoğu kişide olduğu gibi benimde vazgeçilmezimdir. bu beşlinin her türlüsünü yaparım örneğin her türlü müziği dinler her tüden kitabı okur her türlü sportif aktivitede bulunurum. ama yalnızca tek bir şart var o da okuduğum kitap izlediğim film dizi dinlediğim müzik türünün en iyilerinden olacak :)

şiir hikaye ve denemeler yazarım kendi çapımda. şiirler fena değildir . deneme ve hikayelerde ehhh işte yani. bu aralar giriştiğim bir roman var hayırlısıyla bitirebilirim onu.

neyse yine ben çok konuştum galiba dedim ya işte gevezeyimdir diye neyse efenim herkese mutlu güzel hayatlar ve şans daima sizinle olsun :)

images (2).jpg

---> madem

vayy :D merak ettim şimdi. Nasip olursa okumak da isterim :) Ne üzerine?

biraz fantastik biraz felsefi azıcıkda psikoloji serpilmiş üzerine :D dram yok. inşallah bitireyim zaten pilot bölümü forumdada yayınlamayt düşünüyorum :) kesinlikle romanımdaki en büyük farklılık karakterin kişiliği :) her romandaki kişilerin belli yetenekleri belli farklılıkları olur bu karakter tamamen sıradan monoton hiç bir ekstara özelliği olmayan sıradan bir zekaya sahip sıradan bir insan. bu karakterin başına şans eseri bir kaç ilginç olay gerçekleşiyor sonrasında işler biraz daha karışıyor tabi ama genel olarak bu yani :)

---> madem

biraz fantastik biraz felsefi azıcıkda psikoloji serpilmiş üzerine :D dram yok. inşallah bitireyim zaten pilot bölümü forumdada yayınlamayt düşünüyorum :) kesinlikle romanımdaki en büyük farklılık karakterin kişiliği :) her romandaki kişilerin belli yetenekleri belli farklılıkları olur bu karakter tamamen sıradan monoton hiç bir ekstara özelliği olmayan sıradan bir zekaya sahip sıradan bir insan. bu karakterin başına şans eseri bir kaç ilginç olay gerçekleşiyor sonrasında işler biraz daha karışıyor tabi ama genel olarak bu yani :)

ımm.. okunulası :) bekleriz efenim yazınızı :)

---> madem

Merhaba.

Gayet açık ve netsiniz.
Binbir hesap içinde değilsiniz.

Bir fikre,bir partiye,
Bağımlı, bağlantılı değilsiniz.

Bu özellikleriniz çok güzel şeyler.
Sizi çok sevdik .

Ayrıca birşeyler üretmeye çalışmanız,
Yazmanız, çizmeniz,
Olağanüstü bir özellik.

Yazılarınız da çok güzel.
Maşşallah diyelim.

En güzel tedavi,
Moral ve üretici zihniyettir.

Siz ise bunu başarmışsınız zaten.:hi:
Tebrik ediyoruz.

:4::4::4:

Saygılar.

---> madem

Seni tanımak güzeldi :)

Özelikle hayat ki mücadeleni takdir eder seni kutlarım.

Bu arada yaş konusunda şoktayım Alperen xD

---> madem

Gunlerden pazar aylardan sicak, giderken yolda
Kafa dusunceli, kitaplar elde, canta tek kolda
Bulut misaliyim, uzerimden asagiya ter yagiyor
Amman Yarabbi o ne sicaktir, goren kiyamet saniyor
Az kaldi iste uc bes adim daha kaldi derken
Yandaki kahveden bir bagirti kopuverdi birden
Merakli melahatim ya, bende iceri girdim
Girer girmez de hemencecik bir koseye sindim
Girmez olaymisim, ortaligi siyaset kasip kavurmus
Tuttugunu tutup tutamadigini savurmus
Birisi basa sovuyor bir baskasi otekine
Bir sovustur tutturmus gidiyorlar birbirine
Cikipta demiyorki biri "Agalar durun bu ne haldir
Bu gidisle bize hak olan kapkara bir istikbaldir
Birakin gayri politikayi yalan dolan siyaseti
Gormezmisiniz uc yuz bir kisilik felaketi
Bu felaketin hepimizi kardes eylemesi gerekirken
Nedendir bu ayrilik, bu cikar catismasi neden
Bir kac timsah gozyasindan mi ibarettir huznunuz
Bu kadar mi degerli paraniz, mevkiniz, ununuz
Ah ki o onurlu adamlar simdi turkiyenin yarasi
Onurlu yuzler kan kirmizisi yahut komur karasi
Hic mi akliniz fikriniz yoktur, hic mi dusunmezsiniz
Hirs bu kadar mi burudu gozunuzu de artik goremezsiniz"
Ama biri de cikip demedi iste bunlari o esnada
Devam ettiler kavgaya gurultuye yumruga, koptu nida
Daha fazla kaldirmadi icim, ayrildim oradan
Insallah dedim kendime, dogru yolu buluruz sonradan
Yoksa vatanimizin milletimizin durumu icler acisi
Umarim gecer bizdeki bu tarafgillik sancisi.
Vesselam...
(Madem)

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri