Madem Öyle Bir İtirafta benden...

ßyAkSİyoη

Kayıtlı Üye
Sene 2008 MaRT Ayıydı Hayat Gayet ßeRBaT gidiyordu arkadaşım ve kankym oLan OğuzhanLa Super bı ıkılıydık :D oguzhan kızlarla ugrasmayı cok severDi fakat daha çok aşk hayatını severdi damla diye bi kız vardı okuLda bu saf ona aşık olmuştu kız oguzhanın teklıfını kabul ettı ama oylesıne dalga gecmek ıcın cıktı oynadı oynadı sıkıldı attı :D bunlar 3 kısı takılırdı :D damla sacide ve ecem :D oğuzhan damladan sonra ecem'e sulanmaya basladı [erkek işte:D] herneyse ecemle cıkmaya basladılar ecemde damlanın etkısıyle oguzhanı kullandı attı :D şimdi siz benım oldugum kısmı merak edıyorsunuz bılıyorum :D herneyse ben bu olayları goruyordum oguzhana dememe rağmen oguzhan benı fazla takmıyordu ecem'ın sucu yoktu ama yılanın baslaRı sacıde ve damlaya bır ders vermek şart oLdu oguzhana dedm bak ben bunlara bı oyun yapacam tüm okula rezil edecem tamam mı dedim yapma dedı nan saflaşma işte vs vs diye diye ikna eddim ve operasyon basladı ılk hedef damLaydı :D damla bana sulanıyordu her halınden bellıydı :D buna yakın davranmaya basladım :D sahteden sahteden gulumsemeler ınternetten buldugum bas harflerınden damlam olusan şiirler vs :D kızın güvenlik duvarını kırdım :D etkiLedim hersey bı teklıfıme bakıyoRdu :D ettim kabuL eddi x) damlaya didim bak kımse bılmıcek peky dedi :D oguzhana anlattım cocuk hırslandı sacıdeye ve ecemede ıstedı x) Alıştı HeraLde (x herneyse o arada sacide ile ugrasmaya basladım onada aynı taktikler falan oda yuTTu x) onada dedım kımse bılmıyecek tamam dedi (x sıra ecemdeydi ama ecem çok hoşuma gıdıyordu fakat oguzhan sevıyordu bısey dıyememıstım x) sonra eceme kaptırdım kendımı haRBy'den sevdim x) ona bu sefer kendı marıfetlerımı gosterdım x) web sitelerde yaptıgım ps[photoshop] çalışmaları vs tam bağlandım :D sonra obur saf 2Liye bı operasyon yapMaq gerekıyorDu x) damlaya dedım yarın arkamdaki sıraya otur sana şiir yazacam derste tmm dedi sacideye dedim arkamdakı sıraya otur sana şiir yazacam tamam dedi hihi (x sıralar tek kişilik sıralardı x) ertesi gün oLdu baktım arka sıradan sesler gelıyo x) milled merveyı[asıl sıra sahıbı:D] kaldırmaya calısıyordu x) sacıde damlaya ben oturucam damla sacıdeye ben oturacam dedı x) sonra sacide durdu ve bombayı patLattı melıhle ben cıkıyorum dıye damLada Ben Cıkıyorum dedı x) tek sorun ecem'di ecem harbyden sevmişti benı bende sevmıstım ama kankym'in sevdiği kıza bakamazdım... ona anlattım herseyı ecem ıle oguzhanın arasını yaptım sımdı sacıde ve damla bana naptı dıye dusunenler vardıR.. :D
İkiside Bana DüŞMaN x) Burdan Ecem'den ÖzüR DiLiYoRuM KaNkymdende Çünkü onu bi donem unutamamıştım ama sımdı baskası var Hoslandıgım FoRumdan x) oLur ya kankym gelır buralara okusun dıye yazdım x)

:11: hady eywaLLah (X :11:

:4:eek:kuduğunuz için teşekküRLeR..:4:

---> Madem Öyle Bir İtirafta benden...

senin kanky ve o kızlarmış anqutlar beni öle tuzaqa kimse düşüremes :D

aLLa aLLa yutTUrSaNA bEn üYüK kNşmAdIm kiMsE BaNa BölE bİŞeY yApAmAs CüNkÜ bEnimDe BiR 3LüM vAr OnLaRDaN hİÇ BirŞeY sAkLAyAmAm ErKeK aRkAdAsImA sÖs VeRSeMdE sÖlErİM

Bi kere bi erkek ilişkiyi saklıyosa var bişiler demektir, bunlar ne biçim arkadaşmış hem :D haketmişler iyi ders olmuş :D

hehe iTiRafa bak:D:D ama yiNe De yaptıqın hiÇ hOş deqiL yani kızLar sana düŞman oLmakta hakLıLar:D

al işte bole yapınca eline ne geçti merak edıyorum ?

Kızlarda harbiden saf yanı. Eğer kımseye soleme dıyorsu kesin altından bişi çıkar.

Nese tesekkurler..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri