madde ve alkol bağımlısıyım elektroşokun faydası olurmu

Psilocybn

Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar ben madde ve alkol bağımlısıyım kurtulmak istiyorum elektroşok olsam faydası olurmu kurtulabilirmiyim acaba

---> madde ve alkol bağımlısıyım elektroşokun faydası olurmu

Allah Yardimcin Olsun Kardes

Allah şifa versin prof destek almalısın

Oyle bir tedavimi varmis?? Mutlaka zararlarida vardir. Bence sen doktorlara sormalisin elektrosok nekadar faydali olur yada faydasindan cok zararimi var doktorlara danisman gerek. Biz nekadar bilebilirizki?
ALLAH sifalar versin. Kurtulmak istemen bile buyuk bir adim... kurtulmanin yarisi diyelim..

Oyle bir tedavimi varmis?? Mutlaka zararlarida vardir. Bence sen doktorlara sormalisin elektrosok nekadar faydali olur yada faydasindan cok zararimi var doktorlara danisman gerek. Biz nekadar bilebilirizki?
ALLAH sifalar versin. Kurtulmak istemen bile buyuk bir adim... kurtulmanin yarisi diyelim..

teşekkürler saolun doktora hiç danışmadım ama danışcam en yakın zamanda

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri