+Maçolar

rapor

Kayıtlı Üye
top.jpg

Karaaslan ailesi Antalya ve çevresinde tanınan güçlü bir ailedir.

Haydar Karaaslan beş oğlu ve kız kardeşi ile birlikte yaşamaktadır. Otel, sera, lojistik, inşaat işlerinin başına oğullarını yerleştirmiş ve büyük bir aile şirketi kurmuştur.

Haydar Karaaslan ile İstanbul'daki belalısından kaçarak Antalya'ya gelen ve otele iş başvurusunda bulunan Deniz'in yolları Haydar Karaaslan'nın sahibi olduğu otelde kesişir.

Deniz'in belalısı peşini bırakmayacak ve Haydar Karaslan ile karşı karşıya gelicektir. Birbirine zıt beş kardeşin aile içindeki çatışmaları da eklenince ortaya heyecanlı bir aile hikayesi çıkacaktır.

yoo bence gayet iyi..ama bende pc başında oturmaktan izleyemiyorum :( inşallah ileriki günlerde izlicem haha :)

Bu Film Bir Harika Bir Defa Izledim Ama Hayran Kaldim Superr Abi Roller Oyuncular HerŞey Guzel ...

Ben Bu Filimi ruyamda gordum :) Kutlar Vadısı Gıbı İzlemedım ama guzel bırseye benzıyor ızlesekmı acaba :D:D Yinede Paylasımın ıcın tsk ederız

ne kadar uzun sürmüş yaa:D
hiç izlemedim sadece bi ara reklamlarda görmüştüm
güsele benziodu

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri