Maçımız 19.00’da

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
Maçımız 19.00’da

Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi’nin 20. haftasında bu akşam Trabzonspor’u BJK İnönü Stadı’nda ağırlayacak. Yunus Yıldırım’ın yöneteceği mücadele saat 19.00’da başlayacak.

İki takım da bu akş***i maçla birlikte 104. defa karşı karşıya gelecek. 36 yıllık rekabetin geride kalan maçlarında Siyah Beyazlılarımız’ın galibiyetlerde 43-38 üstünlüğü bulunuyor. Oynanan 23 maçta ise taraflar birbirilerine üstünlük kuramadı.

İstanbul’da oynanan maçlarda da Takımımız rakibinin önünde. İstanbul’daki 51 maçın 29’unu Ekibimiz kazanırken, Trabzonspor’un 10 maçta yüzü güldü. 12 maç ise beraberlikle sona erdi.

---> Maçımız 19.00’da

besıktasa hayatımda ılk defa gs macında guvenmıstım:De okadarda kotu degıl bı beraberlık cıkarır heralde dedım hatta ıddıaya bıle gırdım saolsun kaybettım:D:Dbugunde besıktası desteklıyorum ama yenılırsede uzulmem:D:D

---> Maçımız 19.00’da

Yensekte Yenilsekte Armamızın Peşindeyiz

15 yıl bekledik daha önce,
hiç fark etmez bekleriz yine,
federasyona hakemlere pes etme,
kartalım uçalım göklere
....................

Bu Maçı Almalıyız Demiyorum Almak Zorundayız Yoksa Şampiyonluktan Koparız Tüm Stad Denizliye ....... :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri