''Maça çıkamam!''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Trabzonspor'da Gökhan Ünal, kendisini ilgilendiren haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Trabzonspor'un forveti Gökhan Ünal, Türkiye Kupası'nda Denizli Belediyespor önünde suskunluğunu bozmanın keyfini yaşıyor. 23 Ekim 2009'dan bu yana süren gol orucuna son veren Gökhan, Trabzon yerel basınına göndermede bulundu.

Eleştirilerden bunaldığını söyleyen bordo-mavili futbolcu, "Benim hakkımda her gün yazılanları okumaya kalksam, inanın sokağa değil maça bile çıkamam. Hatta antrenmanlarda bile faydalı olamam. Zaten taraftarların bana olan bakışlarından ve hareketlerinden, yerel basının beni eleştirdiğini hissediyorum" ifadesini kullandı.

Kendisine yardımcı olunmasını isteyen Gökhan, "Benim yerel basından ricam; fazla değil sadece bir ay benim için ya hiç haber yazılmasın ya da bana olumlu açıdan bakılsın. Bir insana kırk gün deli derseniz, o insan delirir. Ben de o duruma geldim. Olumsuz haberlerden yoruldum ve bu, performansımı etkiledi" itirafını yaptı.

'ŞENOL GÜNEŞ İLE KENDİMİ BULDUM'

Ara transfer döneminde Galatasaray ve Fenerbahçe ile ismi anılan yıldız oyuncu, "Ben Trabzonspor da mutluyum. Sadece talihsiz bir dönem geçirdim. Şenol Güneş ile kendimi buldum. Devre arası hazırlıkları, benim için iyi geçti" diyerek sözlerine son verdi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri