Maajörler Tükendi, Minörlere Yolculuk !

Buğra1

Kayıtlı Üye
Neredeyse 8 aydır sözde “futbol” başlığı altında sahnelenen entrikalarla dolu bir filmin iğrenç senaryosunu okuyoruz satır satır!

Ve bu senaryonun başrolünde gibi gözüküp, figüran bile olamayacak kadar beceriksiz aktörünü de izlemek zorunda kalıyoruz maalesef!

Hayır, yalanın da, iftiranın da, entrikanın da hatta argo anlamıyla dansözlüğün bile bir erdemi olur..

Hadi erdemi olmasa bile bir planı, bir mantığı olmalı en azından.. Ertelenmeyecek dediğin ligleri erteledin… Hem de “ertelenmeyecek” dedikten birkaç gün sonra..

Daha ortada suç olup olmadığı belli değilken “Ceza sezon sonu” diye buyurdun, sonra alengirli cezalar peşinde koştun arlanmadan!

Her takım Avrupa’da hak ettiği yere gidecekti ilk lafına göre.. Sonra araya “Kendini şüpheli gören gitmesin” gibi abuk bir açıklama sıkıştırdın..

Daha ilk sözünü yazan gazetelerin mürekkebi kurumadan FENERBAHÇE’yi Şampiyonlar Ligi’nden men ettin yardakçılarınla birlikte..

“Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’ne alındığını sonradan öğrendim” dedin, bu da yalan çıktı…

“FENERBAHÇE’yi UEFA almadı.” dedin.. “Valla parayı da ödeyecekler” diye sızladın, o da elinde patladı!

“Kefilim” dediğin adamlar için sadece iki gün sonra “Beni arkamdan hançerlemişler meğerse” deyip mazlum ayağına yatıp istifa ettin!

Malum belgeden bir haberin vardı, bir yoktu… Sonra gördüğünü ama bakmadığını, daha sonra da baktığını ama anlamadığını ima ettin!

Bir hafta önce kızıp köpürdüğüne köpükler buharlaşmadan teşekkür ettin…

Veda sinyali verip “Görevimin başındayım” dedin..

Ertesi günü “Beni kandırmışlar” ağlamasıyla basıp gittin..

“Bana güven tazele diyenler kendileri güven tazelesin” dediklerin dimdik ayaktayken, sen kendine olan güvenini bile kaybettin.

Teşekkür ettiğine “hain” dedin.. Suçladığından özür diledin.. Saçmaladın, zırvaladın, sinirlendin, eline yüzüne bulaştırdın; Sonunda kayışı da kopardın!

Ağlayarak kaçtığın ülkeye “Pişman değilim” diyerek döndün..

“Müzedeki en büyük kupayı ben kazandırdım” diyerek sporcuların emeklerini hiçe saydın, mütevaziliğin(!) sınırlarını zorladın!

FENERBAHÇE’nin büyüklüğünün kupalarla, şampiyonluklarla ölçülmediğini hiç göremedin..

Demişsin ki “Gerekirse tüm zararı cebimden öderim” E hani UEFA ödeyecekti? Ne oldu, paraya mı sıkışmışlar?

O parayı öder misin, ödemez misin buna hukuk karar verir!

Ancak aylardır böğründe bir hançerle yaşayan milyonlarca insanın vebalini, emeklerine çamur atılan sporcuların ahını, daha ortada ne fol ne yumurta olmadan suçlayıp karaladığın eski dostlarının acısını nasıl ödeyeceksin?

Film koptu Sayın Aydınlar!

Ne seni kaale alan var ne yalanlarına kanan! Ne tehditlerinden korkan var, ne ağlamalarına acıyan..

Artık majör değilsin.. Minörlere yolculuğun başladı!

Uğurlar ola!

12 Numara

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber vozol
Geri