[M]anya[X] isimli yönetici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana Burda AkıL Verecek En Son VarLık Sensin BiLmem Farkındamısın Sayın Üyecik , Twitter KuLLanmadığım İçin Arattırmadım Orda GoogLe've Başka Bir Kaç Sitede Arattırdım Yoktu,Herneyse Sen Bak İşine Biz Zamanı GeLince Gerekeni Yaparız .

Valla burada admin olabilirsin ama bunun ne bana zararı ne de faydası var bunu bilesin. Lütfen yönetici arkadaşlar diğer üyeleri küçümsemek yerine adam akıllı bir üslupla cevap vererek şu siteden soğutmamaya çalışın. Bu ne yahu

http://www.duslerforum.org/mamiide-gel-di-t364749p4.html?t=364749&page=4

Doğru söyledik hata ettik.

---> [M]anya[X] isimli yönetici

Oraya Buraya Konu Açacağına Pm Attığın Yeri Takip Et . Ben Sana İLk Mesajımda Gayet Resmi Bir ŞekiLde Hitap Ettim . Fakat Sen DedektifLiğe Özendiğin İçin Boş İşLer Peşindesin . Şuan Açmış oLduğun Konuya Benzer Bir Sürü Konu AçıLdı . Gayet Masumane Yazmışsın Tebrik Ederim . Bu Arada İLgini Çekerse Buda Cevabımdı :)

http://www.duslerforum.org/showpost.php?p=3810891&postcount=49

Görüşürüz admin bey.

Ayrıca Ek oLarak BeLirteyim Mesaj Sayın Ve Konu Sayını Gördükten Sonra Üyecik Yazma Gereği Duydum Taze Gibi Gördüm ProfiLini Ve Üyeciğin Önündeki Sayın KeLimesinide AtLamayaLım Lütfen Onuda Kırmızıya ALaLım Yada Ben ALayım İstersen ? :)

Kıvırmayalım istersen ? xD

Ama Sen Beni ZorLa Tahrik Ediyorsun 60 Küsur Mesajın Var 5 Adet Konun Var , SürekLi onLine oLan Biri DeğiLsin . Neden Burda SeneLerini Yıpratmış Vakit Geçirmiş PayLaşımLarınLa GinesLere Girmiş Gibi Davranıyorsun.Benim Bir Hatam Var İse Gereken YapıLır Bak Saat Kaç MiLLet Uykudan Uykuya Firar Ediyor.Ben Nerdeyim Burda Nöbette Farkımızı İdrak Et Lütfen Kıvırmak Tarzım DeğiLdir.Benim Karekterimde Yoktur Neyse Odur Ağzımızdan Çıkan Lafın Arkasında Durmayacak Kadar Pasif DeLikanLıda DeğiLiz Sayın Üyecik Sen Tam Üye DeğiLsin Benim Gözümde Mesaj Kasmayı Bırakta İLgiLenecek Kişi GeLdiğinde Onun Cevabı İkimizide Tatmin Etsin ;)

hmm yılına göre muamele olduğunu bilmiyordum.

4 Sene önceki üye ile bugunki üye arasında hiç bir fark yoktur. Tarihler konuşmaz forumlarda,akıllar konuşur,bilgiler konuşur.

İmzayı düzeltirmişsiniz konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri