LYS şampiyonu: İlk 5’i bekliyordum ama…

Gözde'

Bayan Üye
LYS’de MF-1 puan türünde 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan İzmir Fen Lisesi'nden Fatih Aslan, "İlk 5'i bekliyordum ama birinciliği tahmin etmemiştim" dedi.

pvz9f.jpg

2013-LYS sonuçlarına göre MF-1 puan türünde 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan İzmir Fen Lisesi'nden Fatih Aslan, çok mutlu olduğunu söyledi.

Aslan, YGS-1 puanına göre Türkiye ikincisi olduktan sonra bu sınavda birincilik beklemediğini ifade etti.

Birinciliği yolda haber aldığını kaydeden Aslan, şöyle konuştu:

"İlk sınavdan sonra bu sınavda birincilik beklemiyordum. Kendi dershanemizde puan türü olarak çok yakın arkadaşlarım vardı. Çok güzel oldu. Güzel haberi, Balıkesir'den İzmir'e dönüşte öğrendim. İlk 5'i bekliyordum ama birinciliği tahmin etmemiştim.”

MESTANOĞLU: BÖYLE BAŞARIYI BEKLİYORDUM
MF-2 ve MF-3 puan türlerinde birinci olan İzmir Fen Lisesi'nden Mert Mestanoğlu da yaptığı açaklamada, sınavdan sonra cevapları kontrol etmediğini, bu nedenle sonucu merakla beklediğini söyledi.

Doğru ve verimli çalışmasının bu başarıyı getirdiğini kaydeden Mestanoğlu, "Çalışmama bakarak böyle bir başarının gelebileceğini düşünmüştüm" dedi.

Mestanoğlu, üniversite tercihinde tıp okumayı düşündüğünü ancak bu kararının değişebileceğini, sınav hazırlığı sürecinde birçok sosyal aktivite yapmadığını dile getirdi.

Mert Mestanoğlu, bir soru üzerine kız arkadaşının olmadığını sözlerine ekledi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri