lütfen yardımcı olurmusunuz site sahiplerine yada görevli kimse sizinle nasıl iletişime geçebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

betul1994

Bayan Üye
merhabalar
eski bir üyeliğim var ve şifremi unuttum yeni şifre talebi yaptığım halde hala mail gelmedi yardımcı olurmusunuz?

---> lütfen yardımcı olurmusunuz site sahiplerine yada görevli kimse sizinle nasıl iletişime geçebi

merhabalar
eski bir üyeliğim var ve şifremi unuttum yeni şifre talebi yaptığım halde hala mail gelmedi yardımcı olurmusunuz?

Eski Nickiniz ile ozkan[MENTION=111354]ozkanka[/MENTION]raman.com adresi ile iletişime geçebilirsiniz

[MENTION=161719]betul1994[/MENTION]

ya da [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] yardımcı olacaktır size.

---> lütfen yardımcı olurmusunuz site sahiplerine yada görevli kimse sizinle nasıl iletişime geçebi

özkan beye mail yazdım fakat yanıt alamadım semih beye de özelden mesaj gönderilemiyormuş sanırım o yüzden konu açmak durumunda kaldım kim yardımcı olucak ??

[MENTION=161719]betul1994[/MENTION]

Facebook üzerinden Semih ile iletişime geçebilirsiniz.

ARkadaşımız Bilgilendirmiş Semihi Zaten.

Dönecektir. Beklemelisiniz :R

teşekkür ederim ama Semih beyin face ismini verebilirmisiniz ?

Halledildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri