Lütfen Yardım Edin :(

Aşk-ı Memnu

Kayıtlı Üye
bir senedir tanıdığım bir arkadaşım vardı ama netten ve telefondan görüşüoduk benden uzaktaydı ama bana karşı ilgisini hep belli etmişti " senin gibi bir sevgilim olsun isterdim,izmirde olsaydın peşini bırakmazdım senin..." gibi şeyler söylerdi hep... benden yüz bulamayınca gidip başkasıyla çıkmış sevmeden ve 4 hafta önce birbirimize cam açmıştık nette ve o anda ikimiz de dona kaldık... bana o gece " ilk defa bir kıza karşı bu kadar savunmasızım,yıllar sonra ilk kez içim kıpır kıpır bir hoş oldu,çıktığımdan çok daha güzelsin,şu an sna sarılıp uyumak isterdim,onunla ayrılırız zaten annesi beni istemio zamana bırakalım.." dedi ve ertesi gün ayrılmaya kalktı çıktığından... kız bırakmamış... ve sürekli görüşmeye başladık kameradan o gece gözünü benden alamamıştı... bana çıktığı olduğu halde umut verdi,eğer vermeseydi ben ona hislerimi belli etmeyecektim... sonra bir gün çıktığı kız yanındaymış bende msjlar attım haberim olmadan,sonra o gece beni aradı açamadım teli bi açtım kız arkadaşı çıktı karşıma "bilalle ilgili soru sorucam dedi konuşamadım... sonra bana o kadar umut veren çocuk "ayrıldım senin yüzünden onu sevdiğim halde şimdi bunu temizlemeni istiyorum.." dedi...saçmalıktı bu ben bişey yapmamıştım ki sonuçta... o gece hiç açmadım teli... sonra bana bir msj attı "senin o akşam telefonu açıp kızla konuşup o seni seviyor demeni beklerdim.." dedi kendi yaptığı hatayı düşünmüodu bile... cvp veremedim... facebooktan buldum msj attım ona " ben sana dedim beni de yakacaksın diye o gün telefonu açıp konuşsaydın böyle olmazdı bu mu senin dostluğun inanamıyorum ya..neyse benden uzak dur.." dedi..yıkıldım..yıkıldım.... sonra bi daha msj attım yaptıklarını hep yüzüne vurdum... hatasını kabul etmedi aradı beni sonra telefonda ağlaya ağlaya bağıra bağıra konuştum... " ben ne yaptım ya.." dedi...hala hatasını kabul etmiyordu... "kızla durumu tparlamaya çalışıyorum arama bi daha.." dedi.. bende sinirlendim dedim ki" iyi git sen evlendiğin gün kendimi öldürücem bende.." dedim.." sakın öyle birşey yapma.." diye tekrarladı.. bende dedim ki"bunu bu akşam yapmazsam ********im.." ve o akşam son nefesime kadar msj attım ona o da şahit oldu... aradı aradı açmadım..."lütfen böyle yapma istersen arkadaşlığımız devam etsin ama o kızın haberi olmasın telefonu aç bi konuşalım.." dedi en son bi daha da aramadı... sonra kızla barışmak için herşeyi yapmış ve kız son bir şans vermiş ona.. ve o kız beni bugün aradı " bilalin sana söylediklerinden haberim var ama o beni seçti bnm peşimden geldi" diye nispet yaptı bana... "bilal seni çok güzel kandırmış.." dedi... ve ben ona sorduğumda "beni kandırdın mı? " diye bana "sakın aklına öyle bişey getirme" demişti,o kıza da "bana yüz vermiodu bir zamanlar hırs yaptım yüz verince de bıraktım" demiş,"hayatmı mahvetti" demiş...ben bişey yapmadım ki kendi etti kendi buldu ve ben öyle bir ah ettim ki....dualar ediyorum "Allah'ım tez zamanda bana onun çektiğini göster,şu devranı döndür ne olur..döndür de hızla çarpıp gittiği bu kapının önünde yatsın..." dedim..

onu geri döndürmek için ne yapabilirim lütfen yardımcı olun :(

---> Lütfen Yardım Edin :(

sevdiğine laf dedirttmek istemezsin tabi ki ama bu çocuk pek sağlam birşeye benzemiyor bence onu döndürmek için uğraşmaya değmez bile..seviyorsan içine göm aşkını zaman elbet ilaç olacaktır sana..zamanı gelince ona dair pek birşey kalmaz kalbinde hem seni kandırdığını gördün artık dönse bile sana hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır..sen bırak zamana eğer o da seni seviyorsa elbet döner bigün belkide

bana bu yaptığının hesabını vermesi gerekio... o kız bana gülerek bilal seni iyi kandırmış dedi ya :(

kız burada esas mağdur bnm dio..senin neren mağdur ya sonuçta kandırılan,kullanılan,duygularıyla oynanan bnm esas mağdur bnm ya :(

ya bırak büyüklük sende kalsın ilahi adalete havale et herşeyi O eminim ki en iyisini yapacak intikamını alacaktır.böyle insanlarla uğraşmaya değmez bence arkadaşım..

ya bırak büyüklük sende kalsın ilahi adalete havale et herşeyi O eminim ki en iyisini yapacak intikamını alacaktır.böyle insanlarla uğraşmaya değmez bence arkadaşım..

bundan hiç şüphem yok zaten... o kadar ah ettim ki mutlu olması imkansız artık... ben onu sevmekten başka hiçbişey yapmadım ama o bana çok büyük bir ********lik yaptı dilerim Allah'ımdan o da sevdiğinden en büyük,en kötü,en adi şekilde ********lik görsün,sevdiği kişi ( şu an çıktığı kişi ) onu kalleşçe sırtından vursun da anlasın beni..!

yalnız onu geri döndürmek için yapabileceğim bişey varsa eğer lütfen yardımcı olun...

adresini biliyorsan bi hediye yolla ona çok sevdiği birşeyi eminim ki etkilenecektir.yani şahsen ben olsam etkilenirim sonra ararsın tel. ile sensiz yaşayamıyorum falan filan bir süre peşinde olursun eğer seviyorsa az da olsa seni yapar seçimini

Tam Okumadım Yazını Fakat Eger Senı Terketmısse Veya Aldatmıssa Pesınden Sen Gene Kosmaya Devam Edersen Senı Istemeyecektır ..

Bıraz Bekle Eger Cok Guzel Anılarınız Varsa O Zaten Sana Gerı Donecektır ..

bnmle konuşmuo yalnız... bütün hatlarını kız almış... msn adreslerini sitelerdeki üyeliklerini ev adresini bilmiyorum ama izmirde oturduğunu biliyorum sadece... önce bnmle konuşmasını sağlamak zorundayım...

Tam Okumadım Yazını Fakat Eger Senı Terketmısse Veya Aldatmıssa Pesınden Sen Gene Kosmaya Devam Edersen Senı Istemeyecektır ..

Bıraz Bekle Eger Cok Guzel Anılarınız Varsa O Zaten Sana Gerı Donecektır ..

ben hiçbir şey yapmadığım halde bana kızgın o kıza bnm için " hayatımı mahvetti yıktı beni senden ayrıdı.." demiş... bnm tanıdığım kişi gitmiş başkası gelmiş yerine sanki..

ben hiçbir şey yapmadığım halde bana kızgın o kıza bnm için " hayatımı mahvetti yıktı beni senden ayrıdı.." demiş... bnm tanıdığım kişi gitmiş başkası gelmiş yerine sanki..
Buradan Cıkaracagın Tek Bır Sonuc Olur ..

İnternertten Sevgili Olmaz ..

Sahsen Ben Elını Tutamadıgım , Sacını Oksayamadıgım Sevgılıye Sevgılı Demem ..

Resmen Kullanmıs Senı Baksana Sen Hala Onu Nasıl Kendıme Cekebılırım Dıyorsun ? Kendıne Ceksen Bıle Ikı Gun Sonra Baska Seyler Yapmayacagını Nereden Bılıyorsun ?

Yanı Gene Guvencekmısın Ona :)

bana geldiğinde bu aşk sanalda kalmayacak ki ama...

o kızla da nette tanışmışlar zaten !!!

halla barışma yollarımı arıyosun yok abi bu kızlardan adam olmaz arkadaşım seni resmen ele güne resil etmiş Allahından bulsun de bitir nasıl olurda halla nasıl barışırım die düşünürsün onun yaptıklarını hak ediyomusun tabkide hayır o zmn boşgec seni gercekten seven birisinin hayatına girmesi dileğiyle..

ve son cümlem asla kendinden başka kimseyi 1. sırana koyma bu dunyada sadece sen degerlisin gerisi faso fiso bu dünyaya onn içn gelmedin sen bulunnda bilicinde ol netten aşk olur mu olur bnce ama bnce o seni hak etmiyo başka güzel aşklar karşına çıkar emnm sonuç olarak çok güzel bi kızsın ;)

Fazla Okumadım

ilk basLarını okuyunca işin rengi belli oLuyor

bak kardesim

Sevgilisi varken seninle konusup , sana umut veren birisi

senLeykende baskasıyla konusup umut verir , senide o bıraktıgı kız gibi ortada bırakır ..

Bunları göze alıp cıktıgını varsayalım

icin hic rahat olmaz acaba banada yaparmı , baskasıyla konusuyormu diye onu baskı altına alırsın

sonra bana güvenmiyorsun diye sorun cıkar aranızda ..

Buradan Cıkaracagın Tek Bır Sonuc Olur ..

İnternertten Sevgili Olmaz ..

soNuna kaDar katıLıoRum ;) oLurSa da işTe böyLe oLur :) bu haTaLarı ben De yapTığımDan biLiyoRum yani tacRübe konuşuyoR karŞınDa.

şmDi senin yapacağın tek şeY çocuğun peŞini bıRakmak! öyLe konuşmak iStioRum fLn deme.ne konuŞacakSın daha ya guRurunu onun gibi bi inSan için ayakLar aLtına aLmaya değeR mi ? şunu Da unuTma aSLa ama aSLa bi eRkek için inTihaR etmeYe değmeZ!

ALLAH'ın weRdiği cana bi kıytıRık sanaL aşKın için mi kıYacakSın? yaNi kıyaCaqın aDam da aDam oLsa baRi.yaPma deRim unuTurSun eLbet sonSuza kaDar hayaTınDa 1 keRe biLe yüz yüZe konuŞmaDığın biRini mi sewCekSin (:)

emiNim şu an acıLarın taZe oLduqu için böyLe konuŞuoSunDur.takma kaFana.ama bi daha sanaL aşkLarDan fLn çaRe aRama daha çOk çukuRa giRerSin.

Son düzenleme:

canım ßöLe ßir oLay ßenimde ßaşıma qeLdi iLk aşık oLduum kişi yaptı ßenim onu sevdiqimi sırdasım söLemişdi ona o ßiLiodu onu sevdigimi ama o başkasını secdi bu forumdan biriyLe cıkmaya başLadıımda bana msj cekdi ne oLur fatmam ßana qeri dön dedi ne oLur yaLvarıyoum demesine ragmen ona karsı içimde ßişeyLer oLmasına raqmen dönmedim cünkü o tercihini yapmısdı ne haLi varsa görsün demişdim unutmuşdum ßen yenidn yoLumu cizmişdim o msj geLdiinde...ztn erkekLerin peşinden koştuqca veya onLarLa knşmaya caLışdıkca q** k***** o yüzdn uqrasma yeni sayfa ac hayatına sen daha iyi erkekLere lâyiqsin ßeLqi ßen o cocukLa cıksaydım suan hayatımın aşkını kayßetmiş oLurdum...yeni hayat seni bekLio ßence uqrasma unut qitsin yani saLLa qitsin sana erkekmi yoq ;)

hemde canım qidene yoL yakışır taqma kafana bazı arkadaşLar sanaLdn sevgiLi oLmas deseLerde bazen oLuo ßende sanaLdn sevdim ama suan okdr mutLuyumqi anLatıLmıycak kdr..sen sen oL kimsenin peşinden koşma kimse için nsL qeri döndürürüm deme eqer dönmeq isterse ßir qün o tıpış tıpış döner sana hiç uqraşma hayatın daha başındasın + ßaşındayız...hemde okurken suraya dikkat ettim ßu cocuk ßaşkasıyLa cıkarken senLe iLqiLenip knşyosa ßir iş vardır içinde ßunun ßöLe erkekLeri cok gördük ßiz 5 senedir sanaLdaım hepsini anLadım önce derki seni seviyorum senLe cıkıcam senLe evLenicem der taki seni eLde edene kdr sonra teqmeyi basar kapının önünde oLursun hiç kimseye qüvenme teq kendine qüven..her neyse cok knşdum sen daha iyisini ßiLirsin ;)

Son düzenleme:

çok saolun arkadaşlar... ben onunla kendimi küçük düşürecek şekilde konuşmuycam zaten,yaptıklarını yüzüne vurucam,ona adi,********,iki yüzlü,yalancı bir şeytan olduğunu söyliycem içimi döküp öyle bırakıcam...

zaten çıktığı kız da basit bir kız beni arayıp nispet yapıo bana,gülüo... tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bence..ikisi de ********..!

hiç uqraşma derim saLLa qitsin dünya doLu erkekLe eLßet ßirini ßuLursun;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri