Lütfen yardım edın

MavericK

Kayıtlı Üye
arkadaslar cok kotu durumdayım

Az once kız arkadasımın msn sıne gırdımkı gırmez olaydım

Herkez Tatlım sekerım dıye konusuyor Ellerım tıtrıyor Heerkezi sildim
ama aklımdan sılemedım
bunu 2,3 kısı demıor :S Caresizim Nasi devam ettırebılırım lutfen anlayın beni :(:(

---> Lütfen yardım edın

Hımm...

senı tanımıyorum yapamam genıs bır ınsansan yanı anlayıslı yanlıs dusunmeyen sana cevabım : olur boyLe şeyler arkadaşlarıdır canım şekerım deseler ne olur o senı sevdıkten sonra ..

ama gerçekçi bakarsak oLaya ben oLsam : tabıkı önemsız dıyıp gecmezdım bır kız karsısındakı yuz vermedıgı surece şekerımdedıyemez canımda cıcımde..

yanı aralarında dıaloga baglı bana bırı msnden yazsan bu benım kız arkadasım neden canım dıyorsun cok guzel cevap verırdım :)

sonuc.. uyar devam ederse kendı halıne bırak ;) tasıyabılıcek bırını buLsun

---> Lütfen yardım edın

Hımm...

senı tanımıyorum yapamam genıs bır ınsansan yanı anlayıslı yanlıs dusunmeyen sana cevabım : olur boyLe şeyler arkadaşlarıdır canım şekerım deseler ne olur o senı sevdıkten sonra ..

ama gerçekçi bakarsak oLaya ben oLsam : tabıkı önemsız dıyıp gecmezdım bır kız karsısındakı yuz vermedıgı surece şekerımdedıyemez canımda cıcımde..

yanı aralarında dıaloga baglı bana bırı msnden yazsan bu benım kız arkadasım neden canım dıyorsun cok guzel cevap verırdım :)

sonuc.. uyar devam ederse kendı halıne bırak ;) tasıyabılıcek bırını buLsun

Yorumun ıcın Cok tesekkur ederım saolun

---> Lütfen yardım edın

Birde senden onceydı bunlar dıyor

burada takılıyorum

yoksa coktan bıtırmıstım...

---> Lütfen yardım edın

bunu söyLeyen bir bayansa durum ciddidir ..

bencede .. bu şekilde kafana takmaktansa yoL ver tabırı yerıne ayrıL Diyorum ..

sen üzüleceğine o üzüLsün ..

seviyorsan eğer.

kufurlu konusmaları herkesın ona canım dedıgını düşün. hatta oLayı abart

ben varken canım cicim diyorlar ben yokken neler diyorlardır de ..

unutursun ..

---> Lütfen yardım edın

Nasil bi ayrılık mesajı cekebılırım onada bı yardım etsenız cok sevınırım ...Zor olucak ama :(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri