Çözüldü Lütfen ilgilenebilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba; Henüz çok yenisiniz.. Kalıcılığınız ve Aktifliğiniz kesinleştikten sonra bölüm açılabilir..

Bunun İçin yapmanız gerekenler;

Verdiğiniz bölüme tüm konularınızı açınız..

Belli bir sayıya ulaşınca zaten adminlerimiz Kategori oluşturacak ve Konularınızı oraya Taşıyacaktır..

Anlayışınız için teşekkür ederiz..

Henüz;
Mesajlarınız: 22
Konularınız: 2

---> Cevap: Lütfen ilgilenebilir misiniz?

Merhaba; Henüz çok yenisiniz.. Kalıcılığınız ve Aktifliğiniz kesinleştikten sonra bölüm açılabilir..

Bunun İçin yapmanız gerekenler;

Verdiğiniz bölüme tüm konularınızı açınız..

Belli bir sayıya ulaşınca zaten adminlerimiz Kategori oluşturacak ve Konularınızı oraya Taşıyacaktır..

Anlayışınız için teşekkür ederiz..

Henüz;
Mesajlarınız: 22
Konularınız: 2

böyle kurallar oldukça katı.
ama Anlayış gösteririm elbette.
Teşekkürler

Cevap: ---> Cevap: Lütfen ilgilenebilir misiniz?

böyle kurallar oldukça katı.
ama Anlayış gösteririm elbette.
Teşekkürler

Şahsi algılamayın, bu şekilde günde 5 talep geldiğini düşünün her gün 5 yeni kategori?

zamanla ne olur o bölüm :) ..

ve her açtıranın 5 konu açıp gittiğini girmediğini düşünün.. bu yüzden kalıcı aktif ve konusunu yüksek tutucak kişilerin bölümlerini açabiliyoruz..

---> Cevap: ---> Cevap: Lütfen ilgilenebilir misiniz?

Şahsi algılamayın, bu şekilde günde 5 talep geldiğini düşünün her gün 5 yeni kategori?

zamanla ne olur o bölüm :) ..

ve her açtıranın 5 konu açıp gittiğini girmediğini düşünün.. bu yüzden kalıcı aktif ve konusunu yüksek tutucak kişilerin bölümlerini açabiliyoruz..

yok elbette ki şahsiyete dökmedim.
bu işi biliyorum sizin kadar o yüzden sıkıntı yok..
bakalım pek kimseyi tanımıyorum tanıdık sima göremedim. kalıcı olduğumda bölümümü isterim haberiniz olsun :)

Benim kadar biliyorsanız Harikasınız. ve sorun kalmadı demektir direk kilit :)

iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri