lütfen...çıkmazdayım...

zeus

Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar benim 10 günlük bi ilişkim var şu an için...kız arkadaşım içki ve sigara içmemi istemiyo bende fazla içen birisi değilimdir...beni değiştirmesini istemiyorum olduğum gibi herşeyimle kabul etmesini istiyorum...sizce ne yapmalıyım...???

bu seni deiştirmesi anlamına gelmez ki sağlıın açısından dio olabilir bnce bırak ztn çok içmiomşsn da ;)

içki ve sigarayo bırakmalısı nn...

Bu tarz konuların yeri itiraflar bölümüne aitt

bende harbi bi sorun var sandım:)

vala ikisinden birini seç veya bırak bu sana kalmış burdan çıkcak cvp sorunu çözmez;)

sana çok görmüş geçirmiş bi ark. tavsiyesi asla kimse için kendi yaşamını değiştirme seni sewen kendin
olduğun için sewsin ztn bu bırakma işi 2nizin elinde olan bişi zamana bırak..
ama şunuda bil asla gerçekten veya uzun süreli bişi olcaksa değiş yoksa asla değmez...

bencede senin kötuluyunu istemiyo o senin

Sefi0rki ondn bırak di0 sefmese :D bırak demes kanki !!
DuslerForum

o seni gerçekten sewiosa inan ne istiosa iiliğin içindir yanlış anlayıp kalbini kırma o seni ztn olduğun gibi kabul etmiştir...

sende ondan gizli iç yaa nolcak ki yinede anlarsa bırakmaya çalış başka yapacak bişey yokk pc ne virüs girdiyce en iyisi format atcaksın okadar..

sende ondan gizli iç yaa nolcak ki yinede anlarsa bırakmaya çalış başka yapacak bişey yokk, pc ne virüs girdiyce en iyisi format atcaksın okadar..bu da aynı öyle.

bak kardescim suana kadar tanıdgım butun kıslar aynı bnmde yaptıgım gbi sefgililerinin kotu alışkınlıkları brakmasını işterler sen bndan bıkana kaadar o devam edecektr sende eger çook baglı deilsen bncede brak Ama baglıysan bunuda ona caktırmadan yap ne olsa basen insanın sigaradn baska arkadası kalmıo...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri