Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar benim 10 günlük bi ilişkim var şu an için...kız arkadaşım içki ve sigara içmemi istemiyo bende fazla içen birisi değilimdir...beni değiştirmesini istemiyorum olduğum gibi herşeyimle kabul etmesini istiyorum...sizce ne yapmalıyım...???
sana çok görmüş geçirmiş bi ark. tavsiyesi asla kimse için kendi yaşamını değiştirme seni sewen kendin
olduğun için sewsin ztn bu bırakma işi 2nizin elinde olan bişi zamana bırak..
ama şunuda bil asla gerçekten veya uzun süreli bişi olcaksa değiş yoksa asla değmez...
sende ondan gizli iç yaa nolcak ki yinede anlarsa bırakmaya çalış başka yapacak bişey yokk, pc ne virüs girdiyce en iyisi format atcaksın okadar..bu da aynı öyle.
bak kardescim suana kadar tanıdgım butun kıslar aynı bnmde yaptıgım gbi sefgililerinin kotu alışkınlıkları brakmasını işterler sen bndan bıkana kaadar o devam edecektr sende eger çook baglı deilsen bncede brak Ama baglıysan bunuda ona caktırmadan yap ne olsa basen insanın sigaradn baska arkadası kalmıo...