lütfen bunu da okur musunuz gözlerimle ilgili çok acı çekiyorum hayata küstüm bu durumdan

jupiterden

Kayıtlı Üye
ve ağlarken çok ağladığımızda gözyaşlarımız çok akar ya o zamanlarda da bu bahsettiğim yanmada oluyor gözlerimde 1 hafta kadar yıkamıyorum gözlerimi ve ağladığımda suratımdaki ve göz çevremdeki kirler ve yağlar gözüme giriyormuş ve onlar yanmaya sebeb oluyorlarmış ağlayanları kıskanmaya başladım yaşım 18 çok üzülüyorum neden diğer insanlarda böyle olmuyor da benim gözlerimde oluyor diye gözlerimi çok acıtan bir yanma oluyor çok ağlamıyorumki uzun bir süreden sonrada ağladığımda ama suratım yağlı iken gözlerim açıkken gözyaşlarım gözlerimin içinde ikende o acıtan yanma oluyor gözlerimi kapatıyorum artık eskiden ben çocukken ben küçükken böyle olmazdı ama ergenliğe girdim böyle oluyor hayattan soğudum artık bu durumdan dolayı yıkıldım artık

yüzümü yıkamadığımdan oluyormuş annemle babam dediler ben sabunla yıkamıyorum yüzümü günlerce bazen haftalarca yıkamıyorum ciddiyim ve makyaj filan yapmıyorum ve surat çok yağlanıyor ya vıcık vıcık yağ içerisindede oluyor suratım o zamanlarda gözlerim açıkken ağladığımda gözyaşlarım akarken bu sefer dehşet bir yanma oluyor acıtan bir yanma oluyor herkezdemi böyle oluyor sadece bendemi oluyor yağlı ciltli olan insanlardamı hep böyle oluyor ama eskiden hiç böyle olmazdı ve

---> lütfen bunu da okur musunuz gözlerimle ilgili çok acı çekiyorum hayata küstüm bu durumdan

doktora görünmeyi denemelisin ?anne baba nerden bilcek böyle bir hastaligi :/
yagli ciltle alakasi oldugunu düsünmüyorum acikcasi..hani bazen benimde böyle gözlerim yanar ama ya cok tv pc basinda olmussam uykusuzluktan yada agladigimda maskara da cikarsa yakar ama makyaj yapmadigini söylüyorsun bir doktora görünsen belki göz damlasi verecek belki birseye alerjin var ?agac türlerine daha dogrusu..ihtimaller cogalir bu durumda herkes ayri telden calar bir doktor sart derim .

ve dalga gibi algilanabilir ama aglama ozaman ! iyi gelmeyen birseyi neden sürekli yapma derdindesin ..hayatla barisik ol bir gülücükle baslayabilirsin mesela :)

---> lütfen bunu da okur musunuz gözlerimle ilgili çok acı çekiyorum hayata küstüm bu durumdan

Hangi Gezegenden Geliosun Sen Canim Benim. Ne Cok Takintilarin Var Böyle Senin Hayata Bir Positiv Bak...

Yanlis Hatirlamiosam Kir Konun Daha Var Böyle Ordada Pislik Kir Mikrop Kaparim Takintilarin Vardi ...Simdide Yüzümü Yikamiorum Diosun :S Anlam Cikaramadim ...

Yüzünü Yıkamazsan Yağlanır Tabiki.

Benimde Cildim Yağlı Devamlı Yıkıyorum

Sabunla Olmasada En Azından Su Değiyor.

Cildin Daima Suya İhtiyacı Vardır Unutma.

beim cildim vıcık vıcık yağ oluyor ama yıkamıyorum bazen günlerdir haftalardır annemle babam dedi sen ağladığında gözlerin açıkken cildindeki yağ ve o kirler tozlar ve ter gözlerinin içine giriyor dediler ama cildimi bazen haftalardır günlerdir yıkamıyorum makyaj yapmıyorum ama bu dehşet bir yanma çok canımı acıtıyor ama banyo yaptığımda banyoda yüzümü yıkıyorum sabunla lifle ve banyodan gözlerim açıkken ağlıyorum o zaman hiç böyle yanma olmuyor cildim kuruyken yağlı değilken cildim alerjim yokki

bir ihtimal sundum sadece alerjin de olabilir diye suya da olabilir alerjin .. verdigim örneklerin hepsi sacma gelebilir ama almanya suyuna alerjim oldugunu düsünüyorum bas yikarken göz kapatilir ya ben kapatmiyorum su kactigi an yanmasindan ölebilirim o derece :)türkiyede bu olmuyor garip birseyim bende iste :D yahu doktorlar niye var dünya da ?bir sorun varsa gidilmesi gerekmiyormu sencede kardesim?

ama her banyo yapışımda banyoda yüzümü bol sabunla yıkıyorum ve lifliyorum yüzümü ve yüzümde o zaman hiç yağ olmuyor ve yüzüm hep kuru oluyor ve o zamanlarda gözlerim açıkken ağladığımda gözyaşlarım çok akarken banyo yaptığım sonra gözlerim asla yanmıyor ama suratım çok yağlandığı zamanlar gözlerimi açarken ağlarken iki gözüm de dehşetli bir şekilde yanıyorlar ve ben çocukken böyle şeyler yaşamazdım ama yüzümü günlerdir ve haftalardır hiç asla yıkamıyorum ne normal su ile nede sabunla ne yüzümü temizliyorum ne de bişi yapıyorum ve banyodan sonra hep yüzümü bol sabunla yıkadığımda ve liflediğimde bu sefer gözlerim açıkken çok gözyaşlarım akarken kesinlikle bu dehşetli yanma asla olmuyor annemle babam da diyor yüzün yağlı iken gözlerin açıkken gözyaşların akarken o kir ve yağ hep gözlerinin içine giriyor gözyaşı ile beraber diyorlar doğrumu böyle bir şeyin olması mümkün müdür ve o yağ ve kir gözyaşlarıyla beraber göze girdiğinde böyle bir dehşetli bir yanma oluştururmu her iki gözdede bilenleriniz varsa cevaplayabilir

Sana diyecek sozum yok benim. Cok ilginc bir insansin. ALLAH yardimcin olsun. Bence ciddi ciddi bir piskologda degil pisikiyatira gorunmen gerek.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri