jupiterden
Kayıtlı Üye
ve ağlarken çok ağladığımızda gözyaşlarımız çok akar ya o zamanlarda da bu bahsettiğim yanmada oluyor gözlerimde 1 hafta kadar yıkamıyorum gözlerimi ve ağladığımda suratımdaki ve göz çevremdeki kirler ve yağlar gözüme giriyormuş ve onlar yanmaya sebeb oluyorlarmış ağlayanları kıskanmaya başladım yaşım 18 çok üzülüyorum neden diğer insanlarda böyle olmuyor da benim gözlerimde oluyor diye gözlerimi çok acıtan bir yanma oluyor çok ağlamıyorumki uzun bir süreden sonrada ağladığımda ama suratım yağlı iken gözlerim açıkken gözyaşlarım gözlerimin içinde ikende o acıtan yanma oluyor gözlerimi kapatıyorum artık eskiden ben çocukken ben küçükken böyle olmazdı ama ergenliğe girdim böyle oluyor hayattan soğudum artık bu durumdan dolayı yıkıldım artık
yüzümü yıkamadığımdan oluyormuş annemle babam dediler ben sabunla yıkamıyorum yüzümü günlerce bazen haftalarca yıkamıyorum ciddiyim ve makyaj filan yapmıyorum ve surat çok yağlanıyor ya vıcık vıcık yağ içerisindede oluyor suratım o zamanlarda gözlerim açıkken ağladığımda gözyaşlarım akarken bu sefer dehşet bir yanma oluyor acıtan bir yanma oluyor herkezdemi böyle oluyor sadece bendemi oluyor yağlı ciltli olan insanlardamı hep böyle oluyor ama eskiden hiç böyle olmazdı ve
yüzümü yıkamadığımdan oluyormuş annemle babam dediler ben sabunla yıkamıyorum yüzümü günlerce bazen haftalarca yıkamıyorum ciddiyim ve makyaj filan yapmıyorum ve surat çok yağlanıyor ya vıcık vıcık yağ içerisindede oluyor suratım o zamanlarda gözlerim açıkken ağladığımda gözyaşlarım akarken bu sefer dehşet bir yanma oluyor acıtan bir yanma oluyor herkezdemi böyle oluyor sadece bendemi oluyor yağlı ciltli olan insanlardamı hep böyle oluyor ama eskiden hiç böyle olmazdı ve