Lütfeen yardım ediiin!

selin2

Bayan Üye
Biz 2 arkadasız..2Çocuga aşıgız.Aynı mahallede oturuyoruz onlar lıse 2 ye gıdıyolar bız orta son karsı okulda okuyolar.Her aksam kardesımızı almaya gıdınce okula onlarda kardeslerını alıyolarr.Her aksam bızde onlarda erken gelıyoruz bakısıyoruz ama konusmuyoruzz..Eskıden arkadasdık ama tartıstıgımızdan berı konusmuyoruz..Bize umut verip duruyolar.Napcagımızı bılmıyoruz.:67: Genellıkle onları gordugumzde yanımızda erkk arkadaslrımızdan bırılerı oluyo ya bozulup gıdıyolar yada arkadaslrımıza tıp tıp bakıyolar.Bize yardım edin:19::19:

Orta son dıorm sız cok buyuksnz heraLde bn 4 senedır arkdasım 2 sendirr aşıgız tamam mı :S

Hm.

Durum Karısık biraz Senin.

Ama Böyle Bakısarak Bi Yere Varamazsiniz Ne Sen Ne onLar.

Genelde iLk Adımı ErkekLer Atar Ama Onları Beklerseniz , Egerki Gercekten Seviyorsaniz Aci Cekersiniz Gidip Siz Konusamayi Deneyin..

doğru söylüyorsun abi ;)

kız evi naz evi prensibinden vazgeçmen şart ( eğer ki seviyorsan )

Hm.

Durum Karısık biraz Senin.

Ama Böyle Bakısarak Bi Yere Varamazsiniz Ne Sen Ne onLar.

Genelde iLk Adımı ErkekLer Atar Ama Onları Beklerseniz , Egerki Gercekten Seviyorsaniz Aci Cekersiniz Gidip Siz Konusamayi Deneyin..

Ya cok sevıyoruz ama bı tartısma oldu aramızda o yuzdn konusamıoruzz ama yınede cok saoLuun ..

Biz 2 arkadasız..2Çocuga aşıgız.Aynı mahallede oturuyoruz onlar lıse 2 ye gıdıyolar bız orta son karsı okulda okuyolar.Her aksam kardesımızı almaya gıdınce okula onlarda kardeslerını alıyolarr.Her aksam bızde onlarda erken gelıyoruz bakısıyoruz ama konusmuyoruzz..Eskıden arkadasdık ama tartıstıgımızdan berı konusmuyoruz..Bize umut verip duruyolar.Napcagımızı bılmıyoruz.:67: Genellıkle onları gordugumzde yanımızda erkk arkadaslrımızdan bırılerı oluyo ya bozulup gıdıyolar yada arkadaslrımıza tıp tıp bakıyolar.Bize yardım edin:19::19:

bence o adimi atmiyorsa atmayin ilk adimi fln..

seni sevdigini belli etsin...

onun acilmasini bekleyin acilmiyrsada unut gitsin o kisiden sana hayir gelmez..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri