Lunaparkta Kafası Koptu

CaSPeR35

Kayıtlı Üye
ABD'nin Cobb County'deki lunaprkında meydana gelen kaza, şok etkisi yarattı. ABD'de yaygın olan hızlı lunapark trenleri ya da diğer adıyla "korku treni", rayların kenarına tırmanan 17 yaşındaki çocuğa, tam hızla çarptı.

Tüm uyarı tabelalarına rağmen arkadaşıyla birlikte korkuluklara tırmanan, bariyerleri aşan çocuğa, müthiş bir hızala gelen lunapark treni çarptı. Çarpmanın etkisiyle kafası kopan çocuk, feci şekilde can verdi. Kana bulanan trenin içindekiler, dehşete kapıldı, olayı görenler dondu kaldı.

İsmi açıklanmayan 17 yaşındaki çocuğun ölümü, tüm Amerika'yı şoke etti. Geçen yıl da "Batman- ride" adlı bu lunapark treninde bir ölüm olayı daha medydana gelmişti. Ancak bu kez polis "Lunapark treninin etrafı korkuluklar ve bariyerlerle çevrili, her yerde uyarı tabelaları mevcut. Sadece yetkili personelin o bölgeye girmesi mümkün. Kimse bu bariyerleri aşmamalı" dedi.​

KAYNAK:İnternethaber

---> Lunaparkta Kafası Koptu

ufff Cok kötü .... ben saten genel anlamda Lunaparka gitmem Paramlan kendimemi eziyet cekdiregim .

kotu bir olum olmus ama ne cesaret ya...

sacma bir cesaret olms yazik daha gencmiste kotu olmus.

kotu bir olum olmus ama ne cesaret ya...

sacma bir cesaret olms yazik daha gencmiste kotu olmus.

Yesil saten insan kendi hayatini neden bu kadar tehlikeye atar anlamiyorum .

Lunaparkdaki tüm Oyuncaklara yada dönme dolaplara güvenmiyorum ve cocuklarin binesinede karsiyim .

Allah güzel ölüm versin yaa

çok kötü olmuş fazla adranelein iyi degil demekki

Daha atraksiyonlu bi rollercoster a binemezlerdi heralde. Çocuğa değil, trendekilere acıdım. O anı hiç unutamayacaklar

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri