ltfen yardımm!!!!

mkarlik_44

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben knıghtonlinenin cd sini aldım yüklemek için ondan sonra setupladım yükleme yarıya kadar geldi ve hata verdi..bende sonra c deki knıght dosyasını sildim..yalnız program ekle/kaldırda silemiyorum..ve oyunu yeniden kurmak istiyorum fakat yüklemiyo sadece düzenliyo diyoo..ama hiç bi işe yaramıyo..şimdi program ekle/kaldırdaki knıghtı kaldırabilirsem sorun çözülür ama kalkmıyoo..ne yapmalıyım lütfen yardımmm..pls

yok dediğini yaptım olmadı zten sorun programı kaldırmak..başlattada programla ilgili bişe yok ..

dostum

bastan kur uzerıne yukle
ole dene
olmazda

gır yukledııgn yere
gorduugn tum dosyaları sıl
ıcındekı
ko klasorune

üzerine yüklenmiyo..direk düzenlemeye geçiyoo..

yüklediğim yerdeki dosyaları önceden sildim denedim olmadıı....

knight onnline da setup lı cd çekimleri çoğu zaman bozuk çıkıyo + knight onnline ı C sürücüsüne değil D sürücüsüne kurman lazım şimdi senin yapcağın tek iş herhangi bi cafeye gidip...

knight onnline dosyalarını bi cd ye atmasını isticeksin setup ını değil. C sürücüsü knight onnline a arada hata verir...

Cafeden dosyaları attırdıktan sonra cd ye eve gelip kopyala yapıştırlık bi işin kalıyo...!

C'deki knight onnline ı silmekte sana kalmış bişey istersen silme D sürücüsüne yüklediğinde bi problemin kaLmıcakk...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri