Lyd
Bayan Üye
HEPSİ FARKLI: HER BİRİ ÖZGÜN Yaratım
yenilikçi
iş ortağı... L’Oréal Professionnel ve ürünlerinin dünyanın en iyi kuaförleri tarafından tercih edilmesini açıklayan üç anahtar kelime. L’Oreal Professionnel ve kuaförler aynı inancı paylaşıyorlar; her kadın sadece farklı değil aynı zamanda her biri özgündür. “HEPSİ FARKLI : HER BİRİ ÖZGÜN” sloganı L’Oreal Professionnel felsefesini açıklıyor.
Her zaman modanın kalbinde yer alan L’Oreal Professionnel en iyi saç yar atıcılarını ve en yetenekli renklendirici ustalarının mesleklerinde en uç noktaya gelmelerini destekleyen
ihtiyaçları olan araç-gereçleri sunuyor. L’Oreal Professionnel yılda iki kez yarattığı Renk Koleksiyonları ile saç modasına öncülük ediyor. Yenilikçi yaklaşımı
teknik uzmanlığı sayesinde bugün saçların modanın vazgeçilmez aksesuarı olmasını sağlamıştır. Paris’teki yaratım ajansımızın modacılarla işbirliği içinde çalışmaları sonucu gelecek sezonun saç modasını önceden belirliyorlar. Dünyanın en ünlü kuaförleri ile birlikte yaptığımız ortak çalışmalar belirlenen saç modasını meslektaşları için yorumluyorlar.
Ürünlerimiz
İleri Laboratuvarlarımızın yarattığı üstün teknolojilerin
uzmanlığımızın ve öncü kuaförlerle yaptığımız ortak çalışmaların somut birer meyvesidir.
Dünyada bir milyondan fazla kuaför tarafından kullanılan Majirel saç boyası serisi
çok geniş renk skalası ile kuaförlerin beklentilerini en mükemmel şekilde cevaplıyor. Tecni.art teknolojinin en uç noktasındaki şekillendirici ürünler
kuaförlere ve kadınlara yaratıcılık yeteneklerini otraya çıkarmalarına imkan veriyor. Série Expert saç bakım serisi saçların farklı ihtiyaçlarına profesyonel dozajlarda kişiye özel çözümler sunuyor.
Türkiye’de L’Oréal Professionnel uzman ekipleri kuafölük mesleğinin gelişmesini destekleyen yoğun eğitim programları hazırlıyor. L’Oréal Professionnel’in İstanbul’da bulunan Teknik Merkezi’nde ve bölgelerde kuaförlerin ihtiyaçlarına yönelik eğitimler düzenleniyor. Bugün Türkiye’nin öncü kuaförlük markaları kendi yaratımlarını ve tasarımlarını L’Oréal Professionnel ile işbirliğinde çalışarak büyük saç showlarıyla ülkedeki bütün kuaförlerle paylaşıyorlar.
Her zaman modanın kalbinde yer alan L’Oreal Professionnel en iyi saç yar atıcılarını ve en yetenekli renklendirici ustalarının mesleklerinde en uç noktaya gelmelerini destekleyen
Ürünlerimiz
Dünyada bir milyondan fazla kuaför tarafından kullanılan Majirel saç boyası serisi
Türkiye’de L’Oréal Professionnel uzman ekipleri kuafölük mesleğinin gelişmesini destekleyen yoğun eğitim programları hazırlıyor. L’Oréal Professionnel’in İstanbul’da bulunan Teknik Merkezi’nde ve bölgelerde kuaförlerin ihtiyaçlarına yönelik eğitimler düzenleniyor. Bugün Türkiye’nin öncü kuaförlük markaları kendi yaratımlarını ve tasarımlarını L’Oréal Professionnel ile işbirliğinde çalışarak büyük saç showlarıyla ülkedeki bütün kuaförlerle paylaşıyorlar.