lol kullanırmısınız?
nones Bayan Üye 2 Ağu 2010 #3 ---> lol kullanırmısınız? laughing out loud ve lots of laughs demek açılımı
nones Bayan Üye 2 Ağu 2010 #5 ---> lol kullanırmısınız? çok çok gülmeler ve çok sesli gülmek zuhaha puhaha gibi bişi yani
ashli Bayan Üye 2 Ağu 2010 #6 ---> lol kullanırmısınız? Bir tane yabancı sitede takılıyorum arada Fransız sitesi orda kullanıyorum
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 2 Ağu 2010 #9 ---> lol kullanırmısınız? Hayır kullanmıyorum
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 2 Ağu 2010 #10 ---> lol kullanırmısınız? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: Hayır kullanmıyorum Genişletmek için tıkla ... .
mystic Bayan Üye 2 Ağu 2010 #11 ---> lol kullanırmısınız? nones' Alıntı: zuhaha puhaha gibi bişi yani Genişletmek için tıkla ... Ben onu da kullanmam
---> lol kullanırmısınız? nones' Alıntı: zuhaha puhaha gibi bişi yani Genişletmek için tıkla ... Ben onu da kullanmam
nones Bayan Üye 2 Ağu 2010 #13 ---> lol kullanırmısınız? [email protected]' Alıntı: Anket güzelmiş tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... iyi veya kötü xD
---> lol kullanırmısınız? [email protected]' Alıntı: Anket güzelmiş tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... iyi veya kötü xD
' Kors@N Kayıtlı Üye 2 Ağu 2010 #14 ---> lol kullanırmısınız? Arafta bi yerlerdeyim karar veremedim O ne ki seçeneğini tıklıyom
düşler perisi Bayan Üye 2 Ağu 2010 #16 ---> lol kullanırmısınız? kullananlara sinir oluyorum sanırım.. =))