Liseli Polisler 2 / 22 Jump Street (22 Ağustos 2014)

Silencio

Kayıtlı Üye
22-Jump-Street-Poster.jpg

Bir CHRİS MİLLER & PHİL LORD Filmi !

- Liseli Polisler 2 / 22 Jump Street (2014) -

Vizyon Tarihi : 22 Ağustos 2014
Yapımı : 2014 - ABD
Tür : Aksiyon , Komedi
Süre : 77 Dak.
Yönetmen : Chris Miller, Phil Lord
Oyuncular : Channing Tatum , Jonah Hill , Ice Cube , Amber Stevens , Eddie J. Fernandez
Senaryo : Michael Bacall
Yapımcı : Channing Tatum , Jonah Hill

İki genç polisin maceralarına odaklanan serinin ikinci filmi. Başrollerde tekrar Channing Tatum ve Jonah Hill bulunurken yönetmen koltuğunda Phil Lord ve Chris Miller'ı görüyoruz.

20140404082541549930_watermark.jpg

47c9b850-28a2-4337-9eff-59ff508b57d6_22jumpstreet_trailer_gs.jpg

maxresdefault.jpg

22 Ağustos 2014'te Sinemalarda !

22 Jump Street (Liseli Polisler 2) - 2014

22-jump-street-poster11.jpg

Yönetmen: Phil Lord, Christopher Miller
Senaryo: Michael Bacall, Oren Uziel, Rodney Rothman, Jonah Hill, Patrick Hasburgh, Stephen J. Cannell
Oyuncular: Jonah Hill, Channing Tatum, Ice Cube, Amber Stevens West, Peter Stormare, Wyatt Russell, Jillian Bell, Jimmy Tatro, Nick Offerman
Ülke: ABD
Tür: Aksiyon, Komedi, Suç
IMDB: 7,1
Vizyon Tarihi: 8 Ağustos 2014
Süre: 112 Dakika
Ödüller: 7 ödül, 22 adaylık.
Bütçe: $50,000,000

Lisede yürüttükleri başarılı operasyonun ardından bir defa daha bir araya gelen polis memurları Schmidt (Jonah Hill) ve Jenko (Channing Tatum) aynı gizli görev tanımıyla bu defa üniversite yollarını tutar. Yerel bir üniversiteye kayıt olan ikilinin aralarındaki ilişki de son görevlerinden beri ilerlemiştir. Fakat Jenko, okulun futbol takımında ruh eşini bulduğunda, Schmidt ise bir tiyatro topluluğuna üye olduğunda hem görev hem de partnerlikleri bir defa daha sorgulamaya başlarlar. Bu süreç bir nevi büyüme sancılarından geçtikleri, olgunlaşıp beraber başarıp başaramayacaklarını test edecekleri bir sınava dönüşür.

İki genç polisin maceralarına odaklanan serinin ikinci filminin de başrollerinde bir kez daha Channing Tatum ve Jonah Hill bulunurken yönetmen koltuğunda Phil Lord ve Chris Miller´ı görüyoruz.

---> 22 Jump Street (Liseli Polisler 2) - 2014

Konuları kitlemeyip birleştirmeni takdir ediyorum. En doğrusu bu.
Teşekkür ederim. :) Daha az önce rep verdim vermemiş olsaydım şimdi verirdim de borcum olsun artık. :)

İkisi de verilmiş bir emeği temsil ediyor fikrimce.
Bunun yanı sıra bazen ek bilgiler de olabiliyor, bu nedenle birleştirmek bana göre de en doğrusu.

Estağfirullah, teşekkür ederim. :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri