- Lise 1 - Lise 2 fen-tm-sos - Lise 3 fen-tm-sos - Lise 4 fen-tm-sos Hepsinin baraj dersi sadece DİL VE ANLATIM dersidir.
- Sınıf geçme ortalaması 2.50 ortalamadır.
- Dil ve Anlatım hariç ortalaması 2.50 olup 3 ve altı zayıf getirenler sınıfı geçer.
- Mesela ilk dönem dil ve anlatımın 2,3,4,5 falandı 2.dönem 1 geldiği anda sorumlusun diğer derslerde böyle birşey yok.
- Ek olarak diyelimki ortalaman 2.50 nin altında ve en fazla 2 zayıfın var o zaman sınıfı geçersin bu 2 zayıf olan derslerden sorumlu olursun..
- Soru: Tm bölümündeyim baraj derslerim neler? Bazıları matematikle geometride var diyor?
Cevap: Tüm alanlarda ve sınıflarda baraj ders sadece DİL VE ANLATIM dersidir.
- 9. sınıflarda 3 zayıfı olanlar ortalaması 2.50 nin altındaysa sorumlu geçer.
10. sınıflarda 2 zayıfı olanlar ortalaması 2.50 nin altındaysa sorumlu geçer.
11. sınıflarda 2 zayıfı olanlar ortalaması 2.50 nin altındaysa sorumlu geçer.
- 5 zayıfı olanlar ortalama yükseltme sınavında; 9. sınıfsa 2 zayıfını, 10. ve 11. sınıfsa 3 zayıfını düzelterek sorumlu, [ortalaması 2.50 nin üstündeyse Dil ve Anlatım dersi 2 ve üzeriyse "Ortalama İle"(sorumlu olmadan)] gecebılır
- Sınıf geçme ortalaması 2.50 ortalamadır.
- Dil ve Anlatım hariç ortalaması 2.50 olup 3 ve altı zayıf getirenler sınıfı geçer.
- Mesela ilk dönem dil ve anlatımın 2,3,4,5 falandı 2.dönem 1 geldiği anda sorumlusun diğer derslerde böyle birşey yok.
- Ek olarak diyelimki ortalaman 2.50 nin altında ve en fazla 2 zayıfın var o zaman sınıfı geçersin bu 2 zayıf olan derslerden sorumlu olursun..
- Soru: Tm bölümündeyim baraj derslerim neler? Bazıları matematikle geometride var diyor?
Cevap: Tüm alanlarda ve sınıflarda baraj ders sadece DİL VE ANLATIM dersidir.
- 9. sınıflarda 3 zayıfı olanlar ortalaması 2.50 nin altındaysa sorumlu geçer.
10. sınıflarda 2 zayıfı olanlar ortalaması 2.50 nin altındaysa sorumlu geçer.
11. sınıflarda 2 zayıfı olanlar ortalaması 2.50 nin altındaysa sorumlu geçer.
- 5 zayıfı olanlar ortalama yükseltme sınavında; 9. sınıfsa 2 zayıfını, 10. ve 11. sınıfsa 3 zayıfını düzelterek sorumlu, [ortalaması 2.50 nin üstündeyse Dil ve Anlatım dersi 2 ve üzeriyse "Ortalama İle"(sorumlu olmadan)] gecebılır