LincoLn'ü Hamburga SakLadım

Buğra1

Kayıtlı Üye
"Lincoln'ü Hamburg'a sakladım"

bulentkorkmaz_20.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Trabzonspor beraberliğinin ardından öne geçtikleri maçta sahadan beraberlikle ayrıldıkları için çok üzgün olduğunu söyledi.
Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü: "Beraberliğe çok üzüldüm, mağlup durumdan galibiyete getirdiğimiz maçı beraberliğe getirdik. İkinci yarıya da iyi başladık ve golü bulduk. 10 kişi kaldık ve yine çok güzel bir gol yedik. Üzgünüz ama futbolcularımı tebrik ediyorum. Yoğun maç trafiğinde ve zor deplasmanda çok üst seviye mücadele gösterdiler. Galip gelmek isterdik ama olmadı. Milan Baros'un kartı vardı ve kartın üzerine de fauller yapıldı. Fauller de verilmeyince kırmızı kart görebilirdi. Ancak Yaser'i oyuna aldık o kırmızı kart gördü. Yaser'in morali bu pozisyonun ardından çok bozuktu. Lincoln'ü perşembe gününe sakladım, bir aksilik olmazsa Hamburg karşısında Lincoln sahada olacak."

---> LincoLn'ü Hamburga SakLadım

neden oynatmadıqın apaçık ortada bare arkasında dur tawrının..

Madem hamburqa sakLadın neden 18 e aLıp kadroda yer işqaL ediyosun.Hiç aLma kadroya.

Hamburg'a felan saklamadın tamamen senin kararına isyan ettiği için oynatmadın yoksa Trabzon deplasmanı en az Hamburg maçı kadar önemli sonuçta derbi.Bu kararlar bu tür oyuncuları etkiler Bülent Hoca daha dikkatli olmalı..

arkasında durmakla ne alaka ya adam dısarıya yansıtmamaya calısıyor yaptıgı davranısın hala arkasında duran bırını oynatmaması gayet dogal...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri