Lincoln takımla çalıştı!

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Turkcell Süper Lig'de yarın Gaziantepspor'u konuk edecek Galatasaray, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'de, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı yapılan çalışmada futbolcuların, taktik ağırlıklı bir antrenman yaptıkları ve şut çalışmasıyla idmanı tamamladıkları kaydedildi.

Sarı-kırmızılı ekipte Fortis Türkiye Kupası'ndaki Ankaraspor maçında sakatlanan ve dünü dinlenerek geçiren Casio Lincoln'ün de bugünkü çalışmanın tamamına katıldığı açıklanırken, antrenmanda kaleci Aykut'un sağ el bileğinden geçirdiği hafif bir sakatlığa rağmen, kamp kadrosuna dahil edildiği vurgulandı.

Sakatlığı bulunan oyunculardan Emre Güngör'ün sahada fizyoterapistler eşliğinde, tedavilerinin ardından Nonda, Uğur Uçar, Mehmet Topal ve Aydın'ın sahada, Linderoth'un ise salonda sağlık ekibi eşliğinde çalışmalarını sürdürdükleri ifade edildi.
Ayrıca ameliyatı sonrası Hasan Şaş'ın da rehabilitasyon çalışmalarına tesislerde devam ettiği bildirildi.

Galatasaray takımı, antrenmanın ardından Gaziantepspor maçı için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.

gerek yok biz fener ts bursa ya da diğer takımlar değiliz biz galatasarayız türkiyenin en büyük takımı sizin karşımızda titrediğiniz takımız
gerek yok bunlara;)
biz kükreriz siz ürkersiniz
hahaha sabah sabah güldürüyorsun acaba kacıncı sıradaydınız:D

hahaha sabah sabah güldürüyorsun acaba kacıncı sıradaydınız:D

ayy walla ben sıraya baksaydım fenerin halini agzıma sakız edrdim:d
maça bakarım ortaya konulan oyuna kazanıp kazanmamaları önemsiz benim için
takım oturunca nasılsa galibiyette bizim yanımzda olucak

ayy walla ben sıraya baksaydım fenerin halini agzıma sakız edrdim:d
maça bakarım ortaya konulan oyuna kazanıp kazanmamaları önemsiz benim için
takım oturunca nasılsa galibiyette bizim yanımzda olucak
Bakmazsın tabi takımın hali içler acısı neyse sohbet olmasın:D

Bakmazsın tabi takımın hali içler acısı neyse sohbet olmasın:D

hayır son sırada da olsa galatasarayın yanındayım her zaman ve yine söylediklerimi derim en iyi takım diye
galatasarayın içler acısı hali varsa diğer takımların yaşama şansı yok o zaman
ayrıca
sohbet yok futbol konu

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri