LiFe

LiFe

Kayıtlı Üye
Bu Şahsi Sayfada Kendimizden bahsediyormuşuz 3 4 aydır burdayız biraz Tanısalım Üyecanlarla :D

Adım Şeref 1995 11 23 tarihinde Adanada doğdum. Adanalıyım doğma büyüme .3 erkek kardeşiz 2 büyüğüm var En ufakları benim.Evde ekmeği Hep ben alıyorum. Bulundugum yer Adandanın Merkezinden uzaktır suan Zor rastlanacak bi durumda Modren bi kasaba biçimindedir !

Yaşım 17 ama Ailemizde Kasaplık 70 yıldır süre geldigi için 7 senedir Kasaplık mesleğini icra ettirmekteyim :D

Spor Yapamak Benim Hayatımda büyük yeri vardır Ondan önce ara ara vücut geliştirme sporunu meslekten dolayı tam bi ara vermiştim Liseye başladığım zaman tekrar spora geri döndüm :D

Kitap Okumak benim ilgi alanlarımdandır baştan sona Okurken İşaretledigim bölümleri Tekrar okurum !

Daha sonra Büyük Bir Mustafa Kemal Atatürk Hayranıyımdır Ne bayrağa Ne Atama kimseye söz söyletmem En hassas oldugum konuda budur Aslında .

SAygılar :D

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri