Levrek tuzlama tarifi

Levrek tuzlama tarifi


Malzemeler:



Levrek

Kaya tuzu

Yumurta beyazı

Taze baharatlar

Haşlanmış patates

Mantar

Üzüm yaprağı



Hazırlanışı:



Temizlenen levrek fırının tepsisinin içine yerleştirilir. Balığın etrafına taze baharatlar, haşlanmış patates, mantar ve üzüm yaprağı koyulur. Ayrı bir kapta kaya tuzu ve yumurta beyazı iyice karıştırılıp harç kıvamına getirilir. Tepsideki balığın her yeri bu harçla kaplanır ve tepsi fırına verilir. 35 – 40 dakika fırında pişirilen balık üzerindeki tuz kırılarak servis edilir
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst