--->: levisten müslümanlara jestmiş

Dark_GirL

Bayan Üye
levis2vj3.jpg

/\
ll
okun hemen üstüne bakın ama çok dikkatli bakın secdede duran insanlar göreceksiniz kavrayabilen yorum yapsın
bu levisin kurban bayramında hazırladığı bir afiş

resme bak ya:S:S levıs ın gerçekten böyle bişey yapmış olucağını sanmıyorum.. internet kanalıyla dolaşan bişeydir bu bence...

levıs ın müslüman ülkelerdeki pazar payı oldukça yüksek bunu riske atıcağını sanmam:s en başında ben levıs kullanıcısıyım:S:S:S

ay resmi görünce diken diken oldum... binlerce insan secde de ve bu bi kotun üzerinde akıl almıyo...:S:S:S:mad::mad:

resme bak ya:S:S levıs ın gerçekten böyle bişey yapmış olucağını sanmıyorum.. internet kanalıyla dolaşan bişeydir bu bence...

levıs ın müslüman ülkelerdeki pazar payı oldukça yüksek bunu riske atıcağını sanmam:s en başında ben levıs kullanıcısıyım:S:S:S

ay resmi görünce diken diken oldum... binlerce insan secde de ve bu bi kotun üzerinde akıl almıyo...:S:S:S:mad::mad:

Valla Geçekmi deilmi ben biLmiyorum..:S

iyi olmuş buraya taşıdığın tşk.ler ;)

göreceli sanırım bu konu ama ne demek allahın huzurunda duran insanları temsil edenlerin bi kot parçasıyla bütünleşmesi :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri