LnzHkUZLPjw Bu şarkıyı bugün dinledim güzelmiş keyifli dinlemeler :)
Elsa Bayan Üye 27 Kas 2012 #2 ---> Levent Yüksel - Tehdit Gece gece güzel gitti be bu parça Teşekkürler tatlım.
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 27 Kas 2012 #3 ---> Levent Yüksel - Tehdit Rica ederim topragim bugün etlik de bir mağaza da duydum paylaşalım dedim :eda:
---> Levent Yüksel - Tehdit Rica ederim topragim bugün etlik de bir mağaza da duydum paylaşalım dedim :eda:
LocKe GururLan Bayan Üye 27 Kas 2012 #4 ---> Levent Yüksel - Tehdit Kizlar Harikasiniz ) Paylasim Icin Tskler
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 27 Kas 2012 #5 ---> Levent Yüksel - Tehdit Eyvallah şekerim sende harika görünüyorsun :deli: Rica ederim paylaşım için
---> Levent Yüksel - Tehdit Eyvallah şekerim sende harika görünüyorsun :deli: Rica ederim paylaşım için
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 27 Kas 2012 #6 ---> Levent Yüksel - Tehdit [MENTION=27617]LocKe[/MENTION] imzadaki söze + çok severim Mevlana hazretlerini
---> Levent Yüksel - Tehdit [MENTION=27617]LocKe[/MENTION] imzadaki söze + çok severim Mevlana hazretlerini
LocKe GururLan Bayan Üye 27 Kas 2012 #7 ---> Levent Yüksel - Tehdit She`' Alıntı: Eyvallah şekerim sende harika görünüyorsun :deli: Rica ederim paylaşım için Genişletmek için tıkla ... :3dth8: Sagol Cnm Senin Harikaligin Mevlana Hazretlerini Bende Severim Tesekkürler
---> Levent Yüksel - Tehdit She`' Alıntı: Eyvallah şekerim sende harika görünüyorsun :deli: Rica ederim paylaşım için Genişletmek için tıkla ... :3dth8: Sagol Cnm Senin Harikaligin Mevlana Hazretlerini Bende Severim Tesekkürler
H HaDeS Kayıtlı Üye 28 Kas 2012 #10 ---> Levent Yüksel - Tehdit bu şarkı gözümden nasıl kaçmış anlamadım....