Lemerre: ''Kazanmak güzel..''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Ankaragücü Teknik Direktörü Roger Lemerre, Trabzonspor galibiyetini değerlendirdi, geleceği ile ilgili konuştu..

"Sayın Şenol Güneş'in çalıştırdığı, çok iyi performansı olan takıma karşı kazanmak güzel. Taraftarımızın, başkanımızın desteği ve takımın 3 aylık çalışma arzusuyla bu galibiyet geldi."

Yeni sezonda kalıp kalmayacağı yönündeki bir soru üzerine Lemerre, "6 aylık kontratım vardı. Öncelikle şuan Ankaragücü'nün teknik direktörüyüm ve bunu devam ettiriyorum" diye konuştu.

BASIN TOPLANTISI
Lemerre, basın toplantısında ise maçın değerlendirmesinin basit olduğunu belirterek, şunları söyledi:
''Bu galibiyet üç aylık bir çalışmanın ürünü. Ligdeki tüm takımların yenmek istediği Trabzonspor'u yendik. Bu, başkanmızdan başlayan bir çalışma yumağının sonucudur. İlk yarıda hücum hattında iyi oynadık. Forvet oyuncularımız Trabzonspor defansına iyi baskı kurdu. İkinci yarıda akıllı bir oyun sergileyerek, maçı 1-0 bitirdik. Trabzonspor ikinci yarı baskı kurdu, fakat bunu karşılamayı bildik.''

Sözleşmesinin sezon sonu bitecek olmasıyla ilgili bir soruyu da Fransız teknik adam, ''Sözleşmem bugün konuşulacak bir konu değil. Kontratım 31 Mayıs'ta sona eriyor. O tarihte yöneticiler gelirse, görüşürüz. Önümüzde Fenerbahçe ve Sivasspor maçları var. Sivasspor maçından sonra 5 ayın muhasebesini yapmam lazım'' diyerek yanıtladı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri