Lemerre: ''F.Bahçe hak etti..''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Ankaragücü Teknik Direktörü Roger Lemerre, Fenerbahçe maçı sonrası rakiplerinin kalitesini ortaya koyduğunu ve hak ettikleri bir galibiyet aldığını söyledi..

"Fenerbahçe'nin kazanma istediği bizden daha fazlaydı ve net bir skorla kazandılar. Çok fazla pozisyon vermedik ama duran toplarda kaliteli futbolcularıyla golleri buldular. Sonra skor 3-0'a geldi. İyi şeyler yapmaya çalıştık ama teknik olarak bizden çok daha üstün olan Fenerbahçe maçı kazandı. Hafta içinde yaşananlardan futbolcuların etkilendiğini düşünmüyorum. Bazı sorunlar oldu, birgün antrenman yapmadık ama oyuncular sorumluğunu biliyorlar. Fenerbahçe galibiyeti hak eden taraftı, kalitelerini ortaya koydular.
İyi oynadık, sonuçlar yanıltıcı olabilir. Duran toptan ve uzaktan atılan goller var. Yine iyi oyun ortaya koyduk. Ankaragücü takım olarak son haftalarda ilerleme içindeydi, iyi form grafiğimiz vardı. Elimizden geleni yaptık iyi oyun ortaya koyduk ama Fenerbahçe de iyi oyun ortaya koydu. Bugün en önemli nokta kaydettiğimiz gelişimeleri görmek."

-BASIN TOPLANTISI-
Lemerre basın toplantısında ise bir ciddi bir gelişme gösterdiklerini ifade etti. Yükselen form grafiklerinin bugün kesintiye uğradığını söyleyen Lemerre, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Ama devam edecektir, kimsenin şüphesi olmasın. Fenerbahçe şampiyonluğa oynuyor. Biz bugün Fenerbahçe'nin gösterdiği performansı ortaya koyamadık, Fenerbahçe kadar iyi oynayamadık. Son günlerde kamuoyunda tartışılan konular futbolcuları etkilemiş olabilir, ama ben Türkçe bilmiyorum ve okumuyorum. Fenerbahçe buraya mevcut yerini korumak için geldi ve bunu başararak dönüyor.'' Ümit Özat'ın atılmasıyla ilgili soruya da Lemerre, ''Ümit'in atılması beni kötü yönde etkiledi. Ümit iyi bir hoca, ama o da tecrübe kazanacaktır'' cevabını verdi.

Lemerre, Türkiye'de kalıp kalmayacağına yönelik soruyu da ''Türkiye'deki şartlar iyi. Ankaragücü'nde geçirdiğim 5 ayda mutlu oldum. Kalıp kalmayacağım konusu için erken bir maçımız daha var'' diye cevapladı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri