laz yorumsuz =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaBoTaJ_75

MaZideN ßiRi. (=
Kayıtlı Üye
resim4fv6ri1.jpg

auahauhauaha :D supperr :)

komık ama rezıl dıcek kadar degıl karadenızlı arkadaslarımız bozzulmasın takılıyoruz ;)

mervişli konustuğunu 2 saniye düşüün öyle konus bende lazım ne demek rezil o rezil dediğin insanlar türkiyenin en milliyetci insanlarıdırlar her yer de savaşmış insanlardırlar rezilmiş böyle bi sözcüğü böylebi ırka söyleyen insan rezildir be

jonnycarbon doğru söylüyor asla kimseyi yargılamamız lazımdır oldğunu gibi kabullenmemiz lazım önce kendimize bakmamız lazım asla kimseye laf gönderme yapmıyorum

haklısınız özür dilerim herkesten düşüncesizceydi. aslında farklı düşünmüştüm.

Son düzenleme:
ilk önce çok güldüm sonrada yorumlarda mervişlii gibi bi aptal insanın yazdıklarını görünce kan beynime sıçradı bende trabzonluyum orada doğmadım ama keşke doğsaydım ve gurur duyuyorum karadenizlilerle

oke haklısın ama bu söledin kelime ile sende haksız durumuna dşüyosun.lütfen seviyeyi düşürmeden konuşalım.

zaten resimlerinde görmüştüm çok benziyosun gürcülere :)gürcü kızlarıda erkekleride güzel olur, şirin olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri