Lars von Trier’den Korku Filmi Yolda!

Silencio

Kayıtlı Üye
Lars von Trier korku filmi yazmak için hazırlıklara başladı…

lars-von-trier-202163595.jpg

von Trier’in Danimarkalı yönetmen arkadaşı -aynı zamanda Cannes’da gösterilecek The Salvation filminin de yönetmeni- Kristian Levring yaptığı açıklamayla von Trier’in korku filmi senaryosu için hazırlıklara başladığını belirtti.

Kristian Levring bir dergiye yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yıllarca sen çok iyi bir korku filmi çekersin, neden yapmıyorsun diye başının etini yedim ve sonunda bana, sırf bu konu kapansın diye yazmaya başladım dedi. ”

Levring’e göre film Detroit’te geçiyor ve filmin adında Detroit ve destroyed (mahvolmuş) gibi kelime oyunları olacak. von Trier’in senaryosunu yazmaya 1 ay önce başladığını belirten yönetmen bu filmin, içindeki şeytanlarla mücadele eden bir adamın psikolojik deneyimlerinin hikayesi olacağının da sinyallerini verdi.

Aslına bakılırsa bu von Trier’in türe dair ilk denemesi olmayacak. Daha önce Antichrist ve The Kingdom adlı mini dizi serisiyle türe yeşil ışık yakmıştı. Ama tam anlamıyla gerçek bir korku filmi için biraz daha beklememiz gerekecek. Lerving ise arkadaşının bu işin altından başarıyla kalkacağına emin olarak şunları ekledi: ” Biz Psycho ve Exorcist’leri izleyerek büyümüş bir kuşaktan geliyoruz. Korku türünün hakkını görsel olarak iyi şeyler çıkardığınızda verebilirsiniz.”

Ne dersiniz en son Nymphomaniac ile uzun süre gündemde kalmayı başaran von Trier bu işin de hakkını verebilecek mi?​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri