Lanetli Oyuncak Bebeklerin Adası

ashli

Bayan Üye
İspanyolca 'La Isla de la Munecas', yani 'Bebekler Adası' olarak bilinen bu yer, belki de Meksika'nın en korkunç turistik yeri.

Kanalların arasında bulunan ada, gizem ve batıl inançlarla dolu bir yer. Adadaki hemen tüm ağaçlar insanlara sürekli izlendikleri izlenimini veren eski, tahrip edilmiş bebeklerle dolu.

Adanın hikâyesi, Don Julian Santana ismindeki bir keşiş oraya yerleştiğinde başladı.

Evli olduğu hâlde yaşantısının son elli yılını tek başına geçirmeyi tercih etmişti.

Don Julian, adanın etrafındaki kanallardan birinde boğulan küçük bir kızın ruhu tarafından rahatsız edildiğini söylerdi.

Kimileri, bebeklerin gerçek çocuklar olduğunu zannettiği için onları sudan çıkardığını söylüyor. Fakat asıl gerçek ona işkence çektiren ruh adına evinde bu bebekleri topladığı ve orayı bir tapınağa çevirdiğiydi. Bir süre sonra bebekler karşılığında meyve ve sebze vermeye bile başladı.

Bugün Bebekler Adası, dünyanın en ilginç turist merkezlerinden biri olarak görülüyor. Bölgeyi ziyaret eden bazı turistler bebeklerin fısıltılarını duyduklarını ve onların ruhlarını doyurmak için adaya ayak basıldığında hediyeler verilmesi gerektiğini söylüyor.

NpUdj0h.jpg

Lt9yGgu.jpg

PDf6xa4.jpg

4sMMBwT.jpg

JDad6xd.jpg

U3TQJL9.jpg

BAR4ZYL.jpg

YQUjThx.jpg

wDYHLE5.jpg

d6qDdPX.jpg

H6Fodns.jpg

rghGbSN.jpg

O4DGDyd.jpg

cPzbhHr.jpg

---> Lanetli Oyuncak Bebeklerin Adası

Turistikmiş. Beni öldürsen gitmem oraya. xD
Gece rüyama oyuncak korkunç bebekler girsin istemiyorum. :M

Emre ve Bebeklerinin Adası asdfg :I

Ben, ada ve bebekler? Sadece ben. Sadece bebekler ve ada.
Adada ben. Yalnız, tek başına, alone?
Beni adaya koyduğun an kalp krizi geçirir rahmetli olurum. Şuna baksana. hönk

" Bölgeyi ziyaret eden bazı turistler bebeklerin fısıltılarını duyduklarını ve onların ruhlarını doyurmak için adaya ayak basıldığında hediyeler verilmesi gerektiğini söylüyor. "

Bak gördün mü ne diyor? Kimsenin korkunç fıısıldaşmalarını duyamam ben. xD Kendimi de kimsenin karnını doyurmak için hediye etmek istemiyorum. :I

Onlarda öyle diyordu zaten, sen buyur git ben gelmiyorum xD

chucky ye bi sürü gelin varmış burda yeni seri burda çekilebilr :D

Anlaştık :I
Kötü hediyeler seçeceğim, bakalım sana ne yapacaklar o zaman yerler mi ne yaparlar ben bilemem artık :I

bir adaya düşseni yanınıza alacağınız şeyler bir sen bir ben bebeği düştüğümüz yerde veriyorlar :Ç

Farklı bir bakış açısı oldu bu tabi. xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri