LaL olup bize susuyorum..Acitmadim ya seni...?
Gecenin sicagi emip, serin serin ufledigi bir saatte;gozlerimi dikmisim gokyuzune yine seni dusunuyorum..Dusunuyorum o halde varsin..Hep oldugun yerde, icimin en sakinilanindasin..."
Kipirtisiz...
Dingin...
Yesil gozlerinle gulumserken...
Kipirdama sakin...( Hafizama aldim bile)
"Sakliyorum seni bi yerlere, bekle biraz..Tam, acilarina merhem oldugumu soylerken cektigim fotografinin yanina koyuyorum.. Gozlerinin yesili? Iki farkli tonu nasil da guzel..Biri gunes vurmus gibi pariltili taze bir fidan ve digeri puslanmis bir aksam uzerinde olgun bir koca cinar..."
Yaslandigim...
Dinlendigim...
Kendime dillendigim...
Yapraklarini dokme sakin...(Dilekler bagladim bile dallarina)
"Bize dair...Umut yuklu, henuz yitmemis?.Defter aralarinda sakladigim kurumus gul gibi sakliyorum seni icimin sayfalarinda..Kimseler bilmesin demistin, sakiniyorum..En buyuk hazinem oluyorsun cocuk aklima..Hirsizlardan sakinmak icin kilitli tutuyorum dudaklarimi.. Sana susuyorum..
Lal olup bize ?sus? uyorum..Bir gulusunle su veriyorsun gonlume..."
Bulut olup...
Cisil cisil elerine yagiyorum...
Sonra simarik kucuk sevgilin oluyorum...
SimsIki saril, birakma sakin...( Kokunu cektim bile icime)
"Narkoz almis gibi uykuya hazirim simdi,sen kokulu ruyalara?Yari baygin, yari olu halimdir sana en yakin oldugum zaman..Elimi uzatsam degecek kadar, gozlerimi yummam yeter..Iste buradasin..Kollarin bana acilmis..Ucurtmamsin sevdaya dogru ayaklarimi yerden kesen..."
Savruluyorum...
Ruzgar kirpiklerimle dans ediyor...
Icim cekiliyor...
Takilip gerceklere, durma sakin...(Ben coktan dustum bile icine)
"Zamansiz oldu, biliyorum..Hatta biraz da gec..Akil edemedim, dususleri..Ben aliskinim ucurum kenarlarina, ruyalarimda cok atladim bosluga, suzulup parmak uclarimda konuverdim sevdaya..."
Ben gercege hic boyle cakilmadim...
Bilemedim...
Uyandim...
Mahmurum ve hala asIk...( Acitmadim ya seni??)!
Gecenin sicagi emip, serin serin ufledigi bir saatte;gozlerimi dikmisim gokyuzune yine seni dusunuyorum..Dusunuyorum o halde varsin..Hep oldugun yerde, icimin en sakinilanindasin..."
Kipirtisiz...
Dingin...
Yesil gozlerinle gulumserken...
Kipirdama sakin...( Hafizama aldim bile)
"Sakliyorum seni bi yerlere, bekle biraz..Tam, acilarina merhem oldugumu soylerken cektigim fotografinin yanina koyuyorum.. Gozlerinin yesili? Iki farkli tonu nasil da guzel..Biri gunes vurmus gibi pariltili taze bir fidan ve digeri puslanmis bir aksam uzerinde olgun bir koca cinar..."
Yaslandigim...
Dinlendigim...
Kendime dillendigim...
Yapraklarini dokme sakin...(Dilekler bagladim bile dallarina)
"Bize dair...Umut yuklu, henuz yitmemis?.Defter aralarinda sakladigim kurumus gul gibi sakliyorum seni icimin sayfalarinda..Kimseler bilmesin demistin, sakiniyorum..En buyuk hazinem oluyorsun cocuk aklima..Hirsizlardan sakinmak icin kilitli tutuyorum dudaklarimi.. Sana susuyorum..
Lal olup bize ?sus? uyorum..Bir gulusunle su veriyorsun gonlume..."
Bulut olup...
Cisil cisil elerine yagiyorum...
Sonra simarik kucuk sevgilin oluyorum...
SimsIki saril, birakma sakin...( Kokunu cektim bile icime)
"Narkoz almis gibi uykuya hazirim simdi,sen kokulu ruyalara?Yari baygin, yari olu halimdir sana en yakin oldugum zaman..Elimi uzatsam degecek kadar, gozlerimi yummam yeter..Iste buradasin..Kollarin bana acilmis..Ucurtmamsin sevdaya dogru ayaklarimi yerden kesen..."
Savruluyorum...
Ruzgar kirpiklerimle dans ediyor...
Icim cekiliyor...
Takilip gerceklere, durma sakin...(Ben coktan dustum bile icine)
"Zamansiz oldu, biliyorum..Hatta biraz da gec..Akil edemedim, dususleri..Ben aliskinim ucurum kenarlarina, ruyalarimda cok atladim bosluga, suzulup parmak uclarimda konuverdim sevdaya..."
Ben gercege hic boyle cakilmadim...
Bilemedim...
Uyandim...
Mahmurum ve hala asIk...( Acitmadim ya seni??)!