Malzemeler
* 1 ölçü pilavlık bulgur
* 2,5 ölçü kaynamış su
* 2 adet domates
* 3 adet sivri biber
* Tuz
* 6-7 yaprak beyaz lahana
Yapılışı
1. Küp küp doğranmış domatesleri ve sivri biberleri yağda kavurun. Üzerine ayıklanmış bulgurları ekleyip bir süre kavurun. Kaynamış suyu ve tuzu ilave edip suyunu çekene kadar pişirin. (Su miktarının bulgurun cinsine göre değiştiğini unutmayın)
2. Ayrı bir tencerede bir miktar suyu kaynatın. Lahana yapraklarını doğramadan, bütün olarak suya atın ve hafif pişene kadar kaynatın. Pilavı, yanına koyduğunuz lahanalarla servis edin.
* 1 ölçü pilavlık bulgur
* 2,5 ölçü kaynamış su
* 2 adet domates
* 3 adet sivri biber
* Tuz
* 6-7 yaprak beyaz lahana
Yapılışı
1. Küp küp doğranmış domatesleri ve sivri biberleri yağda kavurun. Üzerine ayıklanmış bulgurları ekleyip bir süre kavurun. Kaynamış suyu ve tuzu ilave edip suyunu çekene kadar pişirin. (Su miktarının bulgurun cinsine göre değiştiğini unutmayın)
2. Ayrı bir tencerede bir miktar suyu kaynatın. Lahana yapraklarını doğramadan, bütün olarak suya atın ve hafif pişene kadar kaynatın. Pilavı, yanına koyduğunuz lahanalarla servis edin.