Lady Gaga MTV Video Müzik Ödül Töreni'nde çiğ etten oluşan elbise giydi.
pelin's world Bayan Üye 13 Eyl 2010 #1 Lady Gaga MTV Video Müzik Ödül Töreni'nde çiğ etten oluşan elbise giydi.
Tox'e Bayan Üye 13 Eyl 2010 #2 ---> Lady Gaga Çiğ Etten Kıyafet Giydi Sal*k bu kadın ya nerde saçma iş var o orda. xD
T Tavuklupilav Bayan Üye 13 Eyl 2010 #3 ---> Lady Gaga Çiğ Etten Kıyafet Giydi Çatlak bu kadın xD ama seviyorum onu
pelin's world Bayan Üye 13 Eyl 2010 #4 ---> Lady Gaga Çiğ Etten Kıyafet Giydi bencede çatlak ama dikkat çekebilmekte oldukça usta teşekkürler yorumlarınız için
---> Lady Gaga Çiğ Etten Kıyafet Giydi bencede çatlak ama dikkat çekebilmekte oldukça usta teşekkürler yorumlarınız için
` Nur ~ Bayan Üye 13 Eyl 2010 #5 ---> Lady Gaga Çiğ Etten Kıyafet Giydi Ay kokar o ya hahaha aLLah akıL fkir versn ne diyeLim ( :
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 14 Eyl 2010 #6 ---> Lady Gaga Çiğ Etten Kıyafet Giydi Bu Kadından İğreniyodum Şimdi Daha Çok İğreniyorum..
∂єηιz Bayan Üye 14 Eyl 2010 #8 ---> Lady Gaga Çiğ Etten Kıyafet Giydi Tamam anladık uçuksun kaçıksın çılgınsın ama bu kadarıda fazla bence. Nerede kaldı Hayvan hakları Yazık be o etle 10 ev doyardı
---> Lady Gaga Çiğ Etten Kıyafet Giydi Tamam anladık uçuksun kaçıksın çılgınsın ama bu kadarıda fazla bence. Nerede kaldı Hayvan hakları Yazık be o etle 10 ev doyardı
pelin's world Bayan Üye 15 Eyl 2010 #9 ---> Lady Gaga Çiğ Etten Kıyafet Giydi hepinizde haklısınz vallahi ne diyim
pelin's world Bayan Üye 15 Eyl 2010 #11 ---> Lady Gaga Çiğ Etten Kıyafet Giydi ` nazLı ..' Alıntı: İğrenç xD Genişletmek için tıkla ... hahaha
---> Lady Gaga Çiğ Etten Kıyafet Giydi ` nazLı ..' Alıntı: İğrenç xD Genişletmek için tıkla ... hahaha
ByShekil Kayıtlı Üye 15 Eyl 2010 #12 ---> Lady Gaga Çiğ Etten Kıyafet Giydi saglam mangal olur bundan
pelin's world Bayan Üye 16 Eyl 2010 #13 ---> Lady Gaga Çiğ Etten Kıyafet Giydi ByShekil' Alıntı: saglam mangal olur bundan Genişletmek için tıkla ... hahaha
---> Lady Gaga Çiğ Etten Kıyafet Giydi ByShekil' Alıntı: saglam mangal olur bundan Genişletmek için tıkla ... hahaha