Kuzey Durgun

KUZEY

Kayıtlı Üye
AD: kuzey

DOĞUM TARİHİ : 17.11.1986
ASIL MEMLEKET: TOKAT
DOĞMA BÜYÜME : ANKARA

gazi unv. makına muhendısı mezunuyum
lisede staj gördüğüm unv.de iken hem okuyum hem çalıştıdıgım firmada çalısmaktayım
firmanın yurtdışı departmanının sorumlusuyum
ihale seminer proje teslıman toplantı falan fılen ıle ılgılı konulardan dolayı genelde değişken olarak hep yurtdışındayım
tek hayalim ise türkiyede üretimi olmayan protez uretmek
bunun için biomedikal veya tıp okumayı düşünüyorum normalde numuneler ile uretım yapabılırım ama ınsan vucutu hangi malzemeyı (alemınyum gibisinden ) kabul edıyor ve protezin hangi işlev için ınsan vucutunun neresınde kullanır gıbı egıtımler almadan bılıncsız ıse uretmek mantıksızca gelıyor bana
bunun ıcın dedıgım gıbı ya tıp yada biomedıkal okuyup turkıyede kendı ulkemde protez ureten ya atölye yada fabrıka açmayı planlıyorum

hobbylerım : bowlıng araba kullanmak sinema kıtap okumak yuzmek ve kıcks boks

fobım : gözumun gordugu hiç bırseyden korkmam

ilgilendiğim sanat dalları : gitar org baglama ve klarnet calmak
şiir yazmak ve yazdıgım şiirleri gitar eslıgınde sesli şiir halıne getırmek bi zamanlarda radyoda dj arkadasımla şiir geceleri duzenlıyorduk haftanın bellı gunlerı ama bu 5 ay sürdü

koleksiyon olarak saat koleksıyonu , içki ve parfum şisesi koleksıyonu ıle ılgılenıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Kuzey Durgun

Bence Kısa ama anLamLı Bir tanıtım oLmuş Seni tanımak çok güzeLdi.

Kendi SesinizLe ve gitar eşLiğinde bir sLaytınız oLsa ve payLaşırsanız dinLemekten keyif duyarız :)

teşekkürLer KUZEY..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri