Kuzenler Arasında Aşk Yaşanabilir mi?

Kuzenler Arasında Aşk Yaşanabilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    21
---> Kuzenler Arasında Aşk Yaşanabilir mi?

bana göre mantıksız sonuçta nereye kadar aşk yaşanabilir sonunda bana göre evlilik olcağını sanmam ama diğer yönünden bakılırsa ben kuzenime aşık olmuştum benden yaşca büyük olsada insan değişik duygular besleyebiliyor ama sonra gerçektende değişik duygular beslemediğinin farkına varabiliyorsun

Bence çok saçma
Kuzenimle aramda 1-2 yaş olmasına rağmen abi derim saygımdan. Ama arkdaş gibiyizdir o ayrı mesele.
Olmamalı bence kardeşin sayılır

ne kadar doğru bilemem ama Kuzenler arasında aşk yaşanıyor..Hatta benim kuzenlerim evlendi ama çocukları engelli oldu :(

Hayır tabikide kardeş derim ßn kuzenLerime öyLe şeyin asLa oLmaması gerek

cok mantıksız bence.
kuzenin bu senin kendi kanından biri. Akraba ile olan iliskilern sonucu ortada ;)
hem dünyada baska adam mı kalmadı da kuzenmle cıkıım?..

bencede olamaz yani teyzeye anne yarısı diyolar e onun çocuğu ne olur o zaman ?!
insan kardeşine bu gözle bakabilir mi ?? saçma bence..

Tmm :pp

OLur Çünkü : Dinen yasak değiLdir helaldir onun için hiç bi sakınca yoktur Aşkta yaşanabiir Aşk bu sonuçta nereye konacağı belli değiLdir! :R

Bence olmaz sonuçta kardeş gibi oluyosun birlikte büyüyosun kuzeninle yha :/ ama tabi olanlarda var onada bişe demiyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri