kuzenim cikti..

€sRa

Bayan Üye
Gecen sene turkiyede kuzenimle carsiya gittik.. gezdik dolastik iste cok yorulduk oturduk bir cafede..kuzenimin bi dukkana daha ugramasi lazimdi. Ben dedim sen git ben seni burda beklerim..nese o gitti bi kac dk sonra yanima bi oglan geldi dediki ben seni biyerden taniyorum gibi ya aslinda bende onu biyerden cikarcam :D ondan sonra dediki guzel kizsin seni tanisaydim mutlaka hatirlardim bende dedim sende yakisiklisin ama sanki seni daha once gordum gibi en sonunda dayanamadim arka ismini sordum :D..diyince sok oldum dedim senin halan varmi Hollanda’dan.. Evet dedi..dedim ben Esra halanin kiziyim :D oda sok oldu resmen..Ikimizde rezil olduk :D.. oda hakli ama en son beni kucukken gormustu.. bende hic dusunemedim kuzenim olabilecegini hahaha

lol. feci durum doğrusu d: nasıl bir iştirki kuzeninle sokakta karşılaşıyosun d: hiç ev oturmasına felan gelmedilermi yavhu

güzel oLmanin faydalari :p

güzel oLmasaymissin oda gelip tanismak istemicekmisti ve tanimicaktin kuzenini :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri