` Nur ~
Bayan Üye
Merhaba Güzin Abla,
Son çare olarak sana başvuruyorum. İntihar etmeyi düşünüyorum. Bir sene önce kuzenim tarafından tecavüze uğradım. Bunların ardı arkası kesilmiyor. Beni aileme söylemekle tehdit ediyor, eğer söylerse beni onunla evlendirirler. Çok büyük bir açmazdayım. Ne yapmalıyım?İntihar sizce çözüm olabilir mi?
Aman kızım ni diyorsun sen, henüz 15 yaşındasın...bu sana yapılan tamamen yasalar karşısında suçtur...Savcılığa gider, suç duyurusunda bulunursun...ailenden sana en yakın olan birinden de destek istersin....bu genci hemen tutuklatırsın...böyle şey olur mu, yasalar var, hele 16 yaşından küçük bir insana asla hiç kimse zorla tecavüz edemez...zorla da evlendirilemez...intihar da ne demek, senin Allah korkun yok mu
?Son çare olarak sana başvuruyorum. İntihar etmeyi düşünüyorum. Bir sene önce kuzenim tarafından tecavüze uğradım. Bunların ardı arkası kesilmiyor. Beni aileme söylemekle tehdit ediyor, eğer söylerse beni onunla evlendirirler. Çok büyük bir açmazdayım. Ne yapmalıyım?İntihar sizce çözüm olabilir mi?
Aman kızım ni diyorsun sen, henüz 15 yaşındasın...bu sana yapılan tamamen yasalar karşısında suçtur...Savcılığa gider, suç duyurusunda bulunursun...ailenden sana en yakın olan birinden de destek istersin....bu genci hemen tutuklatırsın...böyle şey olur mu, yasalar var, hele 16 yaşından küçük bir insana asla hiç kimse zorla tecavüz edemez...zorla da evlendirilemez...intihar da ne demek, senin Allah korkun yok mu