Kuyt: “Fenerbahçeli Olmak Ne Güzel Bir Şey”

Sibel1

Bayan Üye
2012-06-21_kuy44600.jpg


Fenerbahçemizin Liverpool’dan transfer ettiği Hollandalı yıldız Dirk Kuyt, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda taraftarımız huzurunda gerçekleştirilen bir törenle kendisini 3 yıllığına Kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza törenindeki sözlerine, son günlerde verdiğimiz şehitlere saygısını yolla***** başlayan Dirk Kuyt, Türkçe olarak "Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey" cümlesiyle konuşmasını tamamladı. Asbaşkanlarımızdan Ali Yıldırım ise "Başkanım Aziz Yıldırım ve yöneticiler olarak bizler Fenerbahçe’ye hizmet ediyoruz, hizmet etmeye de devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Hollandalı yıldız Dirk Kuyt, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın çimlerinin üzerine kurulan platformda ve 10 bini aşkın taraftarımızın önünde, Asbaşkanlarımızdan Ali Yıldırım’ın eşliğinde resmi sözleşmeyi imzaladı. Son günlerde verdiğimiz şehitler için saygı duruşunda bulunulması ile başlayan ve tüm yöneticilerimizin de katıldığı törende, ’Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganları atan taraftarlarımız Fenerbahçe, Başkanımız, tüm Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve oyuncularımıza da tezahüratlarla destek verdi.

Ali Yıldırım: Kenetlenmemiz örnek teşkil edecek

Törende ilk olarak konuşan Ali Yıldırım, "Büyük Fenerbahçeliler, bu özel ve güzel törene hepiniz hoş geldiniz. Fenerbahçe’nin tüm bireyleri 105 yıldır olduğu gibi son 11 aydır da dimdik ayakta ve çok önemli bir kenetlenme örneği gösteriyor. Bizler eminiz ki, Fenerbahçeliler kulüplerine verdikleri bu destekle, yarın tüm dünyaya da örnek teşkil edecekler. Sezona şampiyonluk hedefi ile başlamak, Fenerbahçe’nin adı konulamaz büyüklüğündendir. Fenerbahçe Spor Kulübü, içinde olduğu her yarışta zirveye oynar. Bugün, futbol hayatı birbirinden önemli başarılarla dolu, istikrarlı, yüksek kariyerli bir oyuncuyu Fenerbahçe’ye kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler olarak bizler Fenerbahçe’ye hizmet ediyoruz, hizmet etmeye de devam edeceğiz. Kuyt bize büyük yararlar sağlayacağına inandığımız bir transfer. Büyük Fenerbahçe Ailesi’ne hoş geldin" dedi.

Dirk Kuyt: "Şimdiden evimde gibiyim

Sözlerine Türkçe olarak "Merhaba Fenerbahçe’ diyerek başlayan Dirk Kuyt ise, "Her şeyden önce askerlere, şehit düşen askerlere saygılarımı göndermek ve sizlere çok teşekkür etmek istiyorum. Buraya bana ’Hoş geldin’ demek için geldiniz. İstanbul’da geçirdiğimi 2. günüm ve şimdiden kendimi evimde gibi hissediyorum. Bu yüzden size çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Başkanımız Aziz Yıldırım’a da çok teşekkür etmek istiyorum. Umuyorum ki en kısa zamanda kendisi de bizimle birlikte olacak. Aynı zamanda 6 yılımı geçirdiğim eski kulübüm Lverpool ve Liverpool taraftarlarına da teşekkür ediyorum. Orada çok güzel zamanlar geçirdim. Ama benim için çok daha güzel zamanlar geçireceğim Fenerbahçe dönemi başlıyor. Aynı zamanda benim içimde taşıdığım hırs, istek ve başarı arzusu oldukça fazla ve bunu Fenerbahçe taraftarı gibi muhteşem bir taraftarla çok daha kolay bir şekilde başaracağız. Başarılarımızla sizler bu statta bol bol bağırırken, sizlerle birlikte olmak istiyorum. Şanlı Fenerbahçe Tarihinin bir parçası olmak istiyorum" dedi. Kuyt törendeki sözlerini Türkçe olarak sarf ettiği "Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey" cümlesiyle noktaladı.

İmza törenine takım elbiseleriyle gelen gelen Dirk Kuyt, daha sonra soyunma odasına giderek çubuklu formasını giydi ve taraftarlara daha önceden imzaladığı belirli sayıda top ve formayı dağıttı. Tören, taraftarlarımızın Kuyt’a gösterdiği yoğun sevgi gösterileriyle sona erdi.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst